lifelikeolsson

Sjukling!

Kategori: Allmänt

Fan vad träligt att man ska behöva bli sjuk mitt upp i allt. Nu är de inte ens säkert att man kan ha nått kalas i helgen heller, iaf inte på lördag men kanske kanske på söndag. Annars får jag skjuta upp de till nästa helg eller nått. Vet i för sig inte om morsan kan då, för jag tror hon jobbar. Men men.. vi får se helt enkelt.
Men jag blir så jävla sur, att jag alltid ska ha sån otur. Hade varit jätte trevligt att ha familjen här i helgen. Men det är ju de att jag måste handla, städa o fixa. Det är just de jag kanske inte orkar.. :/
Blä blä blä.. för sånt här! Hade jobb hela veckan också, meeeeen icke.. BACILLERNA ANFALLER alltid när man minst vill.. Knata iaf iväg till apoteket o köpte lite ipren o nå halstabletter som ska döda bakterier. Har egentligen inte ens råd med att köpa sånt nu, men vad gör man..
 
Idag beställde jag några strumpbyxor iaf, som jag kan betala i februari. Det var nått erbjudande..
Så nu har ja några till klänningen o kjolen som jag inte använt än. Så då blir man lite fin denna Jul också då :)
Även skickat efter fotoboken som jag ska ge bort i julklapp.. De blir nog super bra!
 
Nä nu ska ja ta o lägga mig under filten.. o föörsöka bli frisk, går sådär kan jag säga!!
 
 
Puss / J
 
 
 
 

Min födelsedag!

Kategori: Allmänt

 
Idag är de min födelsedag.. Grattis till lilla mig! :)
Hela 24 år..snart går de utför mot 30. haha!
Blir en lugn dag på jobbet, inget kalasande idag.
Har bjudit kollegorna på lite frukt, ballerina pepparkaka
och kanelkrans. :) Sen på lördag blir de kalas istället.
Hade varit mys med lite födelsedagsfika sällskap när
man kom hem, men men.. så ere ibland. Får vänta till
helgen istället :)
 
 
 
 
Puss / J
 
                                                            

Planerar...

Kategori: Allmänt

.. för fullt i huvudet för kalaset på lördag. Kikar lite på internet om jag hittar några ideer på mat och fika.
Fick förslag av kollegan att ha lite kall buffé. Potatissallad, skinka, rostbiff, ostar, kex o sånt. De lät riktigt gott, smidigt och fint att ordna, så jag är inne på de nu :) Till fikat så skulle mormor ta med sig en saffranskaka, sen vet jag inte om jag köper en tårta bara eller nått annat. Det är fikat som är de lilla problemet nu.. :P
Tänkte köpa en box vitt vin till maten och alkoholfri cider till dom som kör.. och det är typ bara farsan. Fast nu funderar jag på om jag även ska köpa öl?! Va fan.. bestämmer mig aldrig. Ska köpa nått gott att ställa på bordet innan också.. lite godis kanske eller nötter.
Tycker det är roligt att ordna med kalas och tillställningar.. lite enkelt och gott :) Men jag stressar upp mig så jävligt jämt bara, fast jag egentligen inte behöver.
 
Jobbar kväll nästan hela veckan. Så måste fixa de mesta på tors, fre o lörd. På torsdag ska jag ta mig ner på stan och handla vinet. Sen även hämta mitt pass hos polisen.. för dom har öppet längre på torsdagar. Fredag blir de att handla allt och fixa hemma. Kommer nog känna mig lite stressad.. ;P 
 
 
Puss / J
 
 
 

En trevlig helg helt enkelt..

Kategori: Allmänt

 
Haft en trevlig helg i Köping. Fredan så umgicks jag med pappa, kollade på xfactor. Sen på lördan gick vi upp vid 10 och åt frukost samtidigt som vi löste melodikrysset. Sen drog vi iväg till åsby, sen till ett fik i hallsta.
På kvällen drog jag iväg på fest. Trevligt att träffa några vänner, sen träffa man fler på krogen. Kul att träffa folk man inte sett på länge :) Fuller blev man och vingla hemåt. Man får skylla sig själv när man tar emot gratis dricka ;P Vakna med en riktig baksmälla.. uäk! Hatar sånt.. men de gick över efter en liten promenad hem till mormor och efter hennes goda mat i magen!
 
Måndag imorgon, o dags för jobb. Jobb hela veckan faktiskt.. de är bra! På tisdag fyller man år också.. :) och så får man sin lön. Fan vad skönt! Nu behöver jag verkligen pengar.. ska bjuda jobbet på nå fika också tänkte jag.
Så i veckan blir de en del o stå i.. Måste fixa till kalaset i helgen o så jobbet förstås.
 
Pappa och jag gottade oss rejält på fiket i Hallsta! :P
 
Fixad för festen..
Håruppsättning.. :)
 
Min fina Emma <3
 
Emma sminkar Anna :)
 
Jag och Emma <3
 
Egosar! :P
 
Laxmacka och Hänt Extra hos Mormor! :D
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Önskar de va fredag..

Kategori: Allmänt

.. men de är bara torsdag! Känns som en jobbig torsdag idag.. har ont i hela kroppen, av nån konstig anledning. Har kramp i benen, som växvärk. De bara maler o gnor i benen.. o har även ont i magen o är alldeles svullen. Känner mig trött, lite små yr o konstig. Usch fy fan.. Kul o känna sig som 80, när man snart fyller 24 :/ Dax att börja träna kanske.. tror de har med det att göra. Att men är en sån jävla slappfis alltså.. Blir så arg! Vill känna mig pigg kry o allert.. men de händer ju allt för sällan kan ja säga.
Både hjärnan o kroppen är helt knäpp.. förstår mig inte på dom kan jag säga. Dom lever sitt egna lilla liv.. o jag mitt haha :P Hur nu det går ihop!
 
Imorgon åker jag iaf till Köping. Ska hem till farsan på fredagkväll o bara slappa.. fan vad skönt! Kolla lite på xfactor o äta en bit mat kanske.. På lördan ska jag försöka o ta mig upp till 10 för o lösa melodikrysset med pappa, så de är nog bäst o lägga sig i tid på fredan. Sen så blir de antagligen lite party, som man är bjuden på. Träffa lite vänner o så.. alltid trevligt :) Bli lite fuller kanske haha.. Söndan ska jag nog försöka komma iväg o träffa mormor.. hon har ju opererat sig, så man vill ju gärna kolla läget lite :) Hon kanske kan bjuda på nån god bakismat oxå.. haha :D
Så de blir nog en bra helg tror jag.. Får inte träffa mammsen tyvärr, för hon befinner sig nämligen i Egypten. Saknar henne faktiskt! Men hon klagar nog inte på att få bada o sola..
 
Ja herregud.. livet är som en bergodalbana, upp o ner.. hit o dit! Man vet varken ut eller in till slut..
Det är väldigt jobbigt faktiskt. Psyket tar stryk o man känner knappt igen sig själv till slut..
Ja ibland blir man allt bra chockad.. över beslut, tanker o handlingar. Vad en liten elefantbild kan göra.. hehe!
 
 
Puss / J
 
 

Fin...

Kategori: Allmänt

 
<3<3<3
 
För världen kanske du bara är en enda människa..
men för en människa kan du vara hela världen..
 
<3<3<3

Lägenhet!

Kategori: Allmänt

Igår lämnade jag in mina val av tapeter.. Äntligen!! Fick nämligen börja om helt från början efter jag gjort mitt första val, för jag fick veta att man inte fick välja fondvägg utan ha en och samma tapet i hela rummet, eller i rummen.. Suck! Så de var ju bara att starta om på nytt.. valde näästan samma. Men de blir nog jätte bra till slut.. lite tråkigare kanske men jag älskar ju att sätta upp kort och fina saker på väggarna så de blir nog bra till slut ändå :) Har bestämt mig för att göra mig av med massa tråkiga, omoderna saker som man köpt av nån konstig anledning nångång i livet. Vill inte samla på mig massa skit så de blir sådär plåttrigt o fult.. känner att ja har de nu faktiskt. Kanske för jag har så mycket saker på en mindre yta. Nu blir de ju nästan två extra rum man kan placera saker på :)
Börjar verkligen längta efter att få flytta nu. Börja packa så man märker att de händer lite grejer.. blir lite mer verkligt då! Kommer lite längre ifrån jobbet också som kommer bli skönt tror jag. Då får man en promenad varje dag, för man måste ju ta sig till jobbet ;) Kanske inte blir så roligt dom dagarna man försover sig lite..hehe!
Kommer bli så skönt att få en större lägenhet med uteplats, en riktig tvättstuga, ett förråd, en stor kläkammare och garderober.. underbart! Slippa ha allt i ett o samma rum.. Kommer nog vara nervös dom första nätterna jag sover där, men de blir man ju alltid när de är nytt.
Men jag känner för en nystart.. börja med nått nytt att se fram emot. Känns som jag står still just nu speciellt i min lägenhet. Tråkigt o trångt.. :P I för sig är den rätt mysig.. Men den är liten o man känner sig ensam, blir lätt uttråkad o irriterad i den, har jag känt den senaste tiden. Mår helt enkelt inge bra :/ Hoppas de blir annorlunda sen när jag flyttat. Att min självkänsla o vardag blir lite skönare, roligare o positivare :)
 
 
Puss / J

Svagare

Kategori: Allmänt

Bilderna som aldrig försvinner..
Känslan som hela tiden sitter kvar..
Hur man än försöker att sudda så dyker dom alltid upp igen..
Kommer dom nånsin försvinna? eller vill jag egentligen inte det?
Kämpar varje dag för nått som aldrig blir bättre..
Psyket tar stryk och man blir svagare.. svagare för verkligenheten, svagare för varje dag..
 
 
Puss / J
 
 

Söndagshäng!

Kategori: Allmänt

Haft en härlig helg.. blev en riktig slappar helg. Såå skönt! De behövde jag.. För helgerna framöver är ganska så fullpackade med aktiviteter.. eller vad man nu ska kalla det :) Är nog ledig imorrn, som de ser ut nu. Så ska ringa Bovista om tapeterna, fixa CV:et för att kunna söka vikariatet o lite annat smått o gott. Tvätta kanske :P
Nu äre söndagshäng i soffan framför Beck med en kopp kaffe.. alltid lika härligt! Att man aldrig tröttnar på Beck, de är konstigt.. hehe!
Längtar efter lönen nu också.. de börjar bli lite torrt på kontot. Blää.. Men verkar som ja kommer få pengar på min födelsedag.. vilken present ;D
 
 
Puss / J
 
 

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu blire natti natti.. imorgon är de Fredag! Hääärligt.. Fredagsmys o sovmorgon <3 
 
 
Puss / J

Onsdagen börja verkligen bra...

Kategori: Allmänt

... INTE!!
En idiot till kärring förstörde min morgon totalt. Hon ville att ja skulle stoppa mina fingrar mellan hissdörrarna så att hon kunde få åka med upp.. MEN tänk att ja inte tänker bryta sönder mina fingrar för din skull surru!!
Så fick man höra när hon klev in i hissen.. "Tack så mycket!". Världens pik för att ja inte offra mig för hennes jävla hissresas skull.. ÅH, blir galen!! Sånt där kan reta mig så inni helvete. Men jag visade inte en min för henne.. Typiskt gamla trötta sura sjuksköterskor!!
 
Å sen är de mitt i veckan.. men de går ju iaf neråt nu iaf, efter idag.
Har jobb veckan ut, o de känns skönt. För förra veckan jobbade jag bara två dagar. Men nu framöver verkar jobben ramla in.. har fått rätt mycket redan nu. Och även fått förlängning :) Hade anställning till sista dec, men igår fick ja  även tider i januari.. :D Tjiho!!
Igår såg jag att dom lagt ut om vikariatet i växeln på hemsidan för att folk ska få söka. Och jag måste också söka.. haha helt sjukt! Måste skicka in CV, personligt brev etc. Det är ju fan skämmigt alltså. Jag ska fan skriva.. "Jo jag har ju jobbat här hos er i 2 år och kan allt inom er växel, så ni får ju väldigt gärna välja mig som redan jobbar här".. hahah! :P Tycker de är skamligt rent ut sagt!
 
Två hela dagar kvar innan fredagskvällen är här.. Längtar extremt mycket!!
Då blire lite tapet diskussioner o så blire filmmys i massor, o xfactor såklart :) Skönt att få diskutera med nån o få lite hjälp innan ja blir tokig.. hihi!
Önskar de var fredag idag så de blev fredagsmys ikväll.. !!!
 
 
 
Puss / J
 

Try

Kategori: Allmänt

Ever wonder about what he's doing
How it all turned to lies
Sometimes I think that it's better to never ask why
 
Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try

Funny how the heart can be deceiving
More than just a couple times
Why do we fall in love so easy
Even when it's not right

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try

Ever worried that it might be ruined
And does it make you wanna cry?
When you're out there doing what you're doing
Are you just getting by?
Tell me are you just getting by by by

Where there is desire
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
You gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try

You gotta get up and try try try
Gotta get up and try try try
 

 
Pink - Try
 
 
 
 
Puss / J

Tors-Lörd helg :)

Kategori: Allmänt

 
Blev en liten omvänd helg denna gång. Den började i torsdags o slutar typ idag.. eftersom jag ska jobba imorgon :) Jobbade inte mycket förra veckan, så de känns jätte bra att jobba imorrn. Får man lite extra ob oxå, det är aldrig fel.
Fick den mysigaste torsdagskvällen på länge.. o fredagen lika så. Riktigt lyckat! :) På Fredagskvällen hade mamma sitt lilla kalas. Hon bjöd på mat o cheesecake o riktigt gott vin. Men kvällen blev inte riktigt bra för jag hade sån fruktansvärd huvudvärk o bara gäspade. Mamma blev glad för sina presenter iaf så de var ju bra. Köpte en värmedyna o en våg som hon hade önskat sig :)
Sen firade jag min sjukling till pappa idag på fars dag, för att ja jobbar imorrn. Han låter som en liten kråka på rösten, lite roligt.. :P Han fick en fin tröja från Dressman, o den passade fint!
 
Haft en trevlig o mysig helg.. o de är bara lördag så söndagskvällen med Beck etc är ju kvar!! Myyyys :D
 
<3 Min Ros <3
 
Vi skåla med lite vin för Mamma! :)
 
Pappa fick öppna farsdag paket i sängen..:)  Lilla sjukling! <3
 
 
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Choice..

Kategori: Allmänt

 
In this crazy world of choices I've only got a few
Either you're coming with me, or I'm coming with you
You never have to worry if what I say is true
Boy I've been looking for you
And when I saw you I knew..
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Alla Helgons Helg!

Kategori: Allmänt

Haft en avlappnad och skön helg.. Sovit länge, lite för länge haha :P Så man kände sig riktigt utvilad. Var och tände ljus på gravarna och minneslunden i helgen. Tänkte på alla mina nära och kära som gått bort.. det var så vackert med alla ljus, man blev näsan lite rörd!
Sen åkte vi hem till mormor som bjöd på tacos. Sen blev de tv tittande framför Så mycket bättre. Morsan skulle upp och jobba så vi åkte hem vid en halv 11. Då satt ja mig framför en "skräck" film..    urkass! haha.. nästan pinsamt :P Men men.. jag som trodde hela helgen skulle vara full med skräckfilmer.. men icke!!
Blev bjuden på middag av mormor på söndagen också.. då blev det fläskkarré! :) Mumma.. Hon är allt bra snäll hon, min älskade mormor!!
 
 
 
 
 
Puss / J
 

Need to say

Kategori: Allmänt

Saw the beauty and I caught his eyes
I was blown away
Think about you all the time
Oh in my arms I hope you’ll stay

Now Baby you got something that I like
You got me feeling like a child
You’ so sweet god
One of a kind
Now give me, give me, give me your love
 

Flyttdax :)

Kategori: Allmänt

Då har jag äntligen fått besked om lägenheten på Gideonsberg. Och nu så är den min :) Hihi..
Har inte skrivit på några papper än men skickade ett papper om uppsägning av min lägenhet till min hyresvärd igår..så det är ett steg på vägen! Nästa vecka skulle dom höra av sig igen, så jag skulle få skriva på papper och välja tapeter.. :) Börjar redan få nojja, tänk om man väljer fel färg.. haha!
Dom har eller ska rusta upp lägenheten också med nytt kylskåp, skåpluckor o så. Sen ska dom även sätta in en köksfläckt åt mig i köket.. Så de känns toppen! :)
I början av januari får ja nycklarna sen har jag en månad på mig att flytta.. skönt med lite extra tid så man kan ta de i sin egen takt med städning o packning. Men man måste ju nästan börja packa lite smått redan i slutet av dec nångång för ja vill ju gärna komma iväg så fort som möjligt.
Men det är blandade känslor.. kommer sakna min lägenhet lite också. Den är riktigt mysig, lite gammeldags o så. Och jag har ju verkligen bott in mig i den.. men den finns de ju massa som ja inte gillar.. tex förvaring. Har ju ingenting!! Så de blir sååå mycket bättre i den nya :D
 
Känner mig lite lycklig, och lite stressad.. haha! Blir stressad av sånt här fast de är ett tag kvar..
Men ja har stort stöd hemifrån, dom ska hjälpa mig med både städning o flytt.. Kärlek till dom!! <3<3
 
 
å sen finns de ju en liten stjärna där i mörkret som lyser upp... den omtänksammaste som finns!!
Hösten blev plötsligt mycket varmare <3
 
 
 
 
Puss / J