lifelikeolsson

Beställningar!

Kategori: Allmänt

I veckan fick jag hem mina beställningar jag gjort. Lycka!! Sakerna va finare i verkligheten än på bild.. sååå nöjd!! Jag hade beställt en ny kalender efter som min går ut snart. Så jag har designat min egna :) Sååå fin!! Älskar den.. Sen beställde jag två namnhalsband, ett till mig själv o ett till mormor för hon snart fyller 81 år :) Och dom va underbara.. sjukt fina. Tror mormor kommer bli super glad :)Puss / J

Påsk i Dalarna

Kategori: Allmänt

Åh vad vi hade det mysigt i Påsk. Jag, Flippi, Johan, Jenny o Dogge. Vi grillade på fredagen o fick besök av Jennys pappa o en massa andra hundar. En liiiiten svart som va så söt så ja höll på o dö. Den gulligaste lilla valp jag någonsin sett. Åh vad jag snutta!! På lördan, påskafton så åkte vi o handla påskmiddag. Sill, köttbullar, jansson, ägghalvor .. ja allt man möjligt gott :-) Efter den måltiden dog alla av matkoma. Bara jag som satt framför tven o myste på kvällen.. dom andra sov haha. Jävla mesar ;-) Vi hade de så härligt o de va så avkopplande där uppe.. Dogge va med oss hela tiden o mös. Lilla korven <3 Längtar redan tillbaka!!

Puss / J

Mys i Kungsör!

Kategori: Allmänt

I helgen var jag med brudarna på lite inflyttningsfest hos Issa i Kungsör. Jätte mysigt hus dom skaffat. Lite jobb här o där.. men det är ju så man vill ha de så man får fixa eget :) Vi grilla o myste i soffan med lite skräckfilm, vin o chips. Har alltid lika kul med pullisarna. Vi skratta så mycket att allihopa var alldeles hesa :P Jag, Emma o Madde sov över på soffan. Vi trängde ihop oss som små korvar.. fick väl iaf ca 4-5 timmars sömn ;P
Puss / J

Äntligen helg!

Kategori: Allmänt

Ledig fredag är ju aldrig fel. Helt underbart med lång helg. Sen nästa vecka jobbar man 2 dagar, sen är man påskledig i 6 dar, sjukt härligt :)Alla fick mail på jobbet av chefen om att jag kommer bli erbjuden tills vidare anställning efter sommarn :D Så nu är de mer på riktigt att man ska få en fast anställning.. äntligen! Underbar känsla :)
Haft en mysfredag med mammis ikväll med tacos o Lets dance. Imorrn ska jag mysa med brudarna hemma hos Issa i Kungsör. Lite inflyttningsfest kan man säga för hon flyttat till hus med killen. Så de blir lite grillning, vin o film.. trevlans värre :) Flipp håller sig i Sthlm i helgen för att jag inte är hemma. De känns skönt för mig faktiskt att han är där så han inte sitter hemma o trökar. Men saknar min bubb jätte mycket <3<3
Det är så härligt med våren nu. Värmen som kommit o de närmar sig sommar o härliga ljumma sommarkvällar. Det är nått av de bästa jag vet!


Puss / J

Ullaredsresan!

Kategori: Allmänt

Vi hade de jätte bra i Ullared. Stugan va gullig men drygt utan rinnande vatten o toa.. :/ Borsta tänderna fick man göra bakom husknuten, för toaletterna låg ju en bit ifrån så dit orka man inte gå varje dag. Nästa gång vi åker ska vi hyra den större stugan.. myyycket bättre :) Jag var inne första dan på Gekås med Anna, Leah, Jenny o Johan. Andra dan gicka bara jag o Jenny där. Och sista dan jag o Filip men bara en liten sväng, för han får ju utbrott av o vara där inne haha :P Blev en del grejer o spräckte min budget rejält haha.. hade lagt en gräns på 3000.. var typ uppe i lite mer än 5000 när jag var klar ;D Hähä.. oops så kan de gå! Mycket nöjd är jag iaf..
Vi grillade på lördan o spela minigolf. Filip hade fixat Oxfile åt oss.. muuums alltså. Men de blev tidiga kvällar i säng, man va helt slut efter tidiga mornar o allt shoppande.
Men dit vill jag åka snart igen :)


Fina lyktor jag fyndande :)
Puss / J