lifelikeolsson

Sötaste Älskling

Kategori: Allmänt

Gulligaste mms:et fick jag idag av mitt gullegryn. Han köpte en cola, men inte med sitt namn utan med mitt namn på. Awww.. :) Man smälter direkt haha..
Första gången jag inte har gnällt på han att han köper läsk.. haha!
 
 
 
Puss / J
 
 

Morsdag!

Kategori: Allmänt

På söndan åkte vi hem till Mormor och Stig för att fira morsdag. Vi köpte med oss tårta och myste hos dom! Hon bjöd oss även på Lasagne o sallad. En härlig söndag helt enkelt :)
 
 
Mamma och Mormor, ni stjärnorna i mitt liv. Älskar er enormt mycket! <3<3
 
 
 
 
Puss / J

Köpingsfesten!

Kategori: Allmänt

På lördan tog jag en riktig sovmorgon och sen blev de frukost på mammas balkong. Så härligt! Varm och skön förmiddag med god frukost är aldrig fel. Efter de tog jag en dusch och fixade mig för en kväll med brudarna!
Vi förfesta hos Issa och fick skjuts ner på Greken, mm gott!! Sen hem igen o förfesta lite till. Myste med katterna och hade de jätte trevligt på Issas balkong. Hon hade köpt nya utemöbler, skit sköna. Sen hittade Madde ett getingbo under ett av borden på balkongen, så vi hade lite panik där ett tag. Men slutet gott, allting gott :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Kolbäck?!

Kategori: Allmänt

I fredags så gick jag lite tidigare från jobbet för att hinna med ett tidigare tåg till Köping.
Kommer till stationen och hör från högtalaren att tåget är lite försenat. Efter de träffar jag en gammal granne som bor vid pappa, så vi står och snackar en stund. Sen kommer tåget in rullandes. Jag hoppar på som vanligt och väntar på att vi ska börja rulla iväg när en tjej kommer in springandes och frågar om detta var tåget till Köping? sen hoppar hon ut igen. Jag fattar ingenting och tänker, ja klart de är tåget till Köping vad annars?! Efter en stund hör jag någon nämna nått om Eskilstuna, och då börjar ljuset gå upp för mig att jag är ju tamme fan på fel tåg. Direkt då går dörrarna igen och tåget börja rulla... SHIT!!! Va fan ska jag göra nu?! Säger till konduktören att jag tagit fel tåg och frågar vilken nästa hållplats är. Det är Kolbäck, du får hoppa av där då. Åhhh Kolbäck, fy fan haha.. Så de va bara att sms:a morsan o be henne ta bilen till Kolbäck.. hahaha!! Sjukt roligt efteråt, just då va de skit :P Tur man inte hamna i Karlstad eller nått iaf då ;)
Sen drog vi hem, jag somna på mammas säng en stund medans mamma gjorde super god mat.. Mums!!!
Let´s Dance och fredagsmys blev de iaf <3<3
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Crusing + Hjälmare Kanal

Kategori: Allmänt

Förra helgen i lördags så drog jag och Filip mot Köping, de vankades ju Crusing i Köping :)
Vi åkte hem till morsan och tog ett glas vin o en öl, sen gick vi ner mot stan med mamma o Bosse.
Mamma hade bokat bord på Kirin. Gott med kinamat! Satt o kika lite på bilarna samtidigt, sen tog vi en sväng o gick runt. Mycket fina bilar såg man :) o de luktar ju såå gött!! Man kände verkligen att NU är de sommar :D
Sen gick vi hem o kollade på Eurovision, för vi var för sega för att vara ute :P Gick ju inte så bra för Sverige, men LOREEN gjorde hela kvällen, fan så bra hon är!! :) Sov över hos mamma den natten, supermys!
På söndan så åkte vi iväg till Hjälmare Kanal (docka) och fikade. Tyvärr var de ingen sol ute, och de börja blåsa som attan efter ett tag. Men god glass var de iaf, italiensk kulglass :) Hade jätte mysigt! Sen handla vi lite på Netto o begav oss sedan hemåt mot Västerås. Hemma så myste, spelade lite Bingolotto, mumsade på sushi o ananas med glass till efterrätt <3
 
 
 
*Älskar dig till månen och tillbaka*
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 

Viktväktarna!

Kategori: Allmänt

Idag har jag gått med i Viktväktarna Online! :)
Det är enbart hemsidan man har tillgång till då, inga möten o sånt. Så man håller koll på vikten själv genom att väga sig hemma. Det var mycket billigare än de andra, när man får gå o väga sig på deras möten. Sen vill jag inte gå dit o väga mig bland folk o så, utan jag är lite ensamvarg o vill klara mig på egenhand :) Så så fick de bli!
Typ allt finns på deras hemsida + app till mobilen. Hur många points de är i de mesta o så ska man räkna ut hur mycket man äter varje dag. Jag ska hålla mig till 48 points per dag, och det har dom kommit fram till genom vikten och längden. Sen ju mer man går ner i vikt så minskar pointsen. Sen finns de veckobonus, 49 points som man kan ta av om man vill, det behöver man absolut inte göra! Sen skriver man in aktivitets points också som är plus då.
Kommer nog bli spännande de här, se om man går ner nått. Förhoppningsvis kan man gå ner några kilo iaf :)
Målet är ju under tre siffrigt först iaf!
 
 
 
Puss / J

Tisdag 14/5

Kategori: Allmänt

 
Redan den fjortonde, nästan i mitten av Maj.. helt sjukt! Att de kan gå så fort alltså. De är ju snart löning igen :) Längtar lite efter skattepengarna med, men i för sig så kan dom hålla sig borta ett tag för ja kommer bara slösa bort dom haha :P Måste åka o köpa utemöbler snart, men behöver lite hjälp med de pga frakt o smakråd o så. Får se om man kan ta de nån dag framöver, lite fullt på schemat just nu känns de som med jobb, vara sällskap på mammas olika besök o resor till Köping. Men men nån dag ska ja väl ha tid. Vet inte riktigt vilken affär man ska välja heller, jysk hade ju en del eller kanske bauhaus eller liknande. Man får väl ta en tur på Erikslund så ska man väl förhoppningsvis hitta nått. Måste även köpa nått man kan räffsa bort ogräs med, för de växer ju fan överallt! Sen måste nog farsan komma med sin trimmer så gräset blir klippt, de växer ju som bara den nu när värmen har kommit. Längtar till jag får en mysig uteplats :)
Igår var jag ledig efter en lång jobbhelg, tur man hade älskling här säger ja bara så man hade nått att längta till, o som kunde komma o hålla mig sällskap sista timmen :) Köpte glass o mös! Sista timmen gick mycket fortare då.
Men de va riktigt skönt o va ledig igår. Tog min lediga dag till att torka alla fönster o damma i fönstren. Blev såå fräscht! Har ju inte torkat fönster sen ja flytta in, så nu va de dax. Han som bodde där innan kunde inte torka fönster iaf, de va ju ludd kvar mellan fönstrerna efter nån trasa säkert. Dåligt!! Men nu är de fräscht till sommaren iaf.
Imorrn ska jag följa med mamma på ett litet besök, måste vara lite smakråd o sällskap. Så ska gå lite tidigare ifrån jobbet :) Ska bli mys o träffa mamma..
 
 
Saknar min goseplutt redan, men förhoppningsvis ses vi i helgen igen! :)
 
All kärlek till dig mitt hjärta!! <3
 
 
 
 
 
Puss / J
 
 

Besök på Erikslund

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag o gubben till Erikslund shopping :) Jag var jätte shopping sugen, så de blev en liten runda.
Gick först till Gina Tricot o hitta 3 tröjor o ett linne på rea, för 50 kr st. Inte illa! :) Sen gick vi till Zizzi som är rätt ny öppnat, älskar den affären! Där köpte jag en kjol, strumpbyxor, en tröja o ett linne :) Sen skulle Filip till Stadium, så där hitta vi skor till oss. Vi fastna för nästa likadana skor, hehe! Skit snygga va dom.. både till långbyxa eller kjol, nice! Köpte lite presenter också, kunde inte hålla mig :D *hihi* Sen gick vi o köpte oss en glass, mums!
Vi, men speciellt jag är jätte nöjd över shoppingturen. Älskar o shoppa nytt nytt nytt.. haha
 
Våra nya skor!
 
 
Jobb fram till 17.30, sen blir jag hämtat av hjärtat o så åker vi hem o ska göra hemmagjord pizza som han förberett, o även köpt till vin o öl åt oss.. Mums! :) Länge sen man gjorde de! Sen är de Let's dance ikväll.
Sen ska jag upp o jobba igen både lörd o sön, suck! Men de brukar gå fort, har ju iaf nått att längta till där hemma :)
 
 
 
Puss / J

Mormor 80 År!

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från våran lyckade kalasdag tillsammans med Mormor o familjen! :D <3
 
 
 
 
 
Puss / J

Ännu en nya vecka är här..

Kategori: Allmänt

Oj så fort helgerna går, helt otroligt! Man blir ju nästan mörkrädd :P
Det blev iaf en sååååå lyckat kalas för mormor på lördan. Vi var ute o åt jätte god mat o hade trevligt på kirin, tog en promenad hem. Det gick också bra, mormor höll mig under armen o va så nöjd så :) Sen öppna hon paket när vi kom tillbaka. Hon blev jätte rörd av boken jag gjort till henne, o när hon läste dikten på sista sidan kom de en tår, gulligt! Kul att hon gillade den lika mycket som jag :) Lite tårta o kaffe blev de senare efter några glas rosévin *hehe* Mormor förstod efter ett tag vart vi skulle ta med henne nånstans, eftersom hon läst i tidningen om att Larz Kristerz skulle spela på hantis :P Så innan vi drog iväg så piffa ja upp mormor lite med lite kajal o ögonskugga, o hon blev så fräsch.. en riktig donna ;)
När vi kom till hantis var de full fart redan, folk som dansa o så. Så mormor dansa lite med mig, och med Bosse. Sen blev Stig uppbjuden av nån liten dam där, hehe så söta! Dom hade verkligen jätte roligt båda två sa dom. När L-K hade börjat spela så gick ja lite halvt bakom scen o vinka till mig trummisen o berättade att min mormor fyllt 80 år. Så han börja hojta till alla grabbar att vi måste sjunga för Maj-lis som fyllt 80. Så han ropa upp henne på scen o så sjung alla o hurra för henne... såååå roligt :D Hon blev så överraskad o glad! Jag bara njöööt av att se henne så lycklig o uppskattad som hon blev hela kvällen. Det var verkligen hennes kväll!!
Träffade även Lennart o Marie där, min farbror o hans fru. Jätte roligt! Har inte träffat dom på ett tag :)
Så kvällen kunde inte bli mer lyckad än vad den blev. Den bästa kvällen på länge!
Och allt för min älskade underbara Mormor <3<3
 
Mormor på scen!! :D (Mer bilder kommer sen)
 
 
Idag är de Måndag, så de är bara o stå ut till 17.30 då man får bege sig hemåt igen. Dryga långa dagar, men men vad gör man inte för sina små slantar så man kan leva :)
På ons-tors är jag ledig, så ska följa med mammsen till lasarettet på onsdag förmiddag, sen på eftermiddan så kommer mitt gullegryn som jag längtat efter sååå mycket!! Känns jätte tomt att vara utan honom en helg. Är van att han alltid kommer hit. Men på onsdag kommer han hit, o stannar nog veckan ut. Jag jobbar ju helgen o så, men han får klara sig själv om dagarna :) Så blir mysvecka, underbart!! <3
 
 
 
 
Puss / J

Välkommen Wilma!!

Kategori: Allmänt

Idag så välkomnar vi lilla prinsessan Wilma till världen!
Stort Grattis till Carin, Emil och Elin som blivit storasyster :)
Nu ser jag fram emot att få snuffa bebis, och sen så börjar man väl längta ännu mer efter en egen ;)
 
 
 
Puss / J

Födelsedagsbarn och Namnsdagsbarn!

Kategori: Allmänt

Ett stort GRATTIS till min älskade Filip som har namnsdag idag!! *Hurra hurra hurra* :)
 
Älskar dig!
 
 
Ikväll kommer mamma hem till mig o myser, har sent möte på jobbet men efter de så blir de mys! Det är ju Let's dance ikväll istället för på imorron, så vi ska mysa ner oss ordentligt i soffan med nån (antagligen) köp mat, för vi orkar nog inte fixa nått annat :P Sen blir de jobb för mig imorron, och mamma ska gå o ta ekg. Sen åker vi mot Köping, för i helgen ska vi fira våran älskade Majsan!! :D Hon fyller nämligen 80 År imorron fredag. Så på lördag ska vi fira henne. De blir middag på restaurang Kirin (china) i stan, sen hem o öppna paket o äta tårta. Senare på kvällen sen har vi en överraskning till henne som nästan alla ska följa med på. Det kommer nog bli skit kul :)
Bilder från kalaset kommer senare..!!
 
Min älskade Mormor som fyller 80 år!! *hurra hurra hurra*
 
 
 
 
Puss / J