lifelikeolsson

25 År!

Kategori: Allmänt

Igår var de min födelsedag, fyllde hela 25 år. Hujedamig så fort tiden går :P Hälften till 50 känns sådär.. hehe. Bara försöka njuta av livet så mycket de går.
Jag va ledig igår så ja satt upp nya gardiner i vardagsrummet o köket, fräscht o lite juligt. Sen kom hjärtat hem med blommor o en present. Fick en super ljuvlig parfym.. Mmmm mums! Dolce and Gabbana, jo jag tackar jag :D Och han som sa att han absolut inte kan de där med tjejparfymer.. din lille lurifax ;)
I helgen blir de lite kalas med familjen. Ska bjuda på mat o fika som de brukar bli varje år. Skönt med ny ,större o fräschare lägenhet nu iaf o bjuda hem folk till än den förra.. trång, ful o jävlig! Kommer bli super trevligt :-)
Fick en massa grattishälsningar av en massa rara människor.. ja tackar o bockar så mycket!







Puss / J

Lördagsmys

Kategori: Allmänt

Nu ska vi hem till Köping o träffa Mammis för nu har hon kommit hem efter två långa veckor på Gran Canaria :-) Hon har haft det underbart bra, och hon är säkert jätte brun.. *avis* Vi ska ut o äta middag o sen gå hem o fika kladdkaka framför tven.. mys mys! Saknat henne jätte mycket så de ska bli jätte skönt o få krama om henne igen :-)
Haft en mysförmiddag med älsk framför tven.. riktigt skönt. Härliga lördag!!
Älskar dig min lilla bubbis <3<3

Trevlig lördag alla goa där ute!





Puss / J

Tabazco

Kategori: Allmänt

Igår var jag ut med några godingar från jobbet för o fira Katta som fyllt 50 år. Vi beställde bord på Tabazco i stan. Oj vad fräscht o snyggt dom gjort där inne, o serveringen va klockren. Maten va gudomligt god alltså.. de va så gott så de "ja ni vet" i mun ;-) hehe.. Dit ska jag gå flera ggr, mamma skulle älska stället. Vi hade en super trevlig kväll, sen fick ja skjuts hem av Verra.. Tack för de snälla du!

Min tapastallrik :-)


Ritas tapastallrik :-)


Vitchokladmousse med hallon o nötkrokant!


Jag och Rita!


Födelsedagsbarnet :-)





Puss / J

Life

Kategori: Allmänt

Känns som att jag har många relativt "små" grejer i livet som är emot mig, som inte vill som jag vill.. Finns ju dom som har det extremt mycket värre så jag vill inte klaga. Fast egentligen klagar jag inte heller, alla har ju sina egna bekymmer. Finns väl ingen människa i världen som inte har nått eller några problem.
Jag har iaf inte bara en sak som snurrar utan flera saker som spökar runt inom mig. Mitt första spöke är hur man hittar en lösning, vad man ska göra för att lösa sitt/sina problem man har. Kommer de nånsin finnas en lösning överhuvetaget?!  Mitt andra spöke är rädslan, rädslan över en massa saker i livet som kan inträffa eller som ödet redan bestämt. Mitt tredje spöke är längtan, den enorma längtan efter vissa saker som gör att man tror man har blivit tokig till sist.
Men så är väl livet, fullt av tankar o händelser man egentligen inte kan styra. Tror man aldrig är riktigt nöjd o trygg utan man har nog alltid ett spöke där i huvudet eller i kroppen.
Jag har alltid jämfört mig med alla andra, att jag vill ha det alla andra har. Och lite så känner jag till o från fortfarande. Men jag tror många fejkar sina liv, sitt mående och händelser o gör dom lite större o bättre än vad dom egentligen är. Får den känslan bara!
Folk säger jämt till mig, "Men lilla gumman du är mitt i livet.. den bästa tiden i livet är just nu där du är. Du har alla möjligheter framför dig, ditt liv har ju knappt börjat". Så det är väl antagligen så :)
Måste ändra mina ovanor o göra om dom till bra o nyttiga vanor.. så jag kan få ett långt o lyckligt liv utan sjukdomar o annat.
Nu.. Fixa, ändra, FOKUS!!
 
 
 
 
Puss / J

Gräsänka!

Kategori: Allmänt

Ikväll så är man gräsänka en heeel natt.. *snyft* Blir så när bubbis åker på äventyr i Sthlm med jobbet. Dom ska ut på middag o sen bowla + lite annat. Blir nog mycket öl o sent ikväll för dom fick ledigt imorrn ;) haha.. Så han kan ju inte ta sig hem precis, de blir övernattning hos bror. Så han lämnar mig själv hela kvällen o natten :/ Inte sovit själv en hel natt på länge känns de som.. men det ska väl gå bra. Slipper snarkningarna iaf ;) haha..
Nä men ikväll ska jag mysa ner mig i soffan o kika på ett av mina favoritprogram.. Hela sverige bakar, finalen :)
Och imorrn är de fredag, sååå skönt. Denna vecka har varit riktigt seg, vart trött typ varje dag o jobbat två sena kvällar. I helgen ska vi bara va hemma o ta de lugnt, bära ner lite saker i källarn, städa lite o åka en sväng till dollar store o kanske nånstans mer. Behöver kika på nått juligt att ha vardagsrums fönstrerna, helst stjärnor som man kan sätta direkt på lamporna som står där. Blir en sån där skön o lugn helg, de behövs. För förra veckan o i början av denna vecka mådde jag verkligen pyton. Ont ÖVERALLT, yr, irriterad o gnällig. Min kropp var helt ur balans, men börjar kännas lite bättre nu. Hoppas man snart är på spåret igen :)
 
 
 
 
Puss / J

Biomys och Farsdag!

Kategori: Allmänt

I lördags så va jag ut med tjejerna på stan. Vi hade tänkt o bowla men de va fullt till kl 22, så vi gick runt o fundera lite vad vi kunde hitta på. Gick o kollade vilka biofilmer som går, och såg då att Insidious 2 gick kl 23. Så vi slog till o bokade 3 platser =) Det är en skräckfilm, och allihopa hade redan sett 1an så de va ju perfekt! Sen gick vi till Jensens för en 3 rätters middag. Satt där i flera timmar o hade de bara underbart mysigt. Massa skratt o prat blev de! Vi delade på en plock korg med olika friterade saker o dippsåser, sen tog jag Fläskfilé med strips o deras underbara favoritsås, och efterrätt blev mjukglass som man fick dekorera helt själv =) Mums fillibaba!!
Filmen va kanonbra.. en riktig skräckis! Hände saker hela tiden, så man blev ju inte direkt uttråkad o att tiden gick jätte fort är alltid ett bra betyg ;)
 
 
Madde blev en "burkis!" mitt i maten.. haha!!
 
 
 
På söndan så var de Fars dag. Jag o flipp bjöd över pappsen på middag, och pappa hade med sig en tårta. Hade köpt en liten farsdagspresent, de blev två fina ljuslyktor från Indiska. Eftersom jag tycker att hans lyktor han har på bordet ser tråkiga ut, och sen har han haft dom i 100 år känns de som :P hihi..
Pappa hjälpte oss med den fina lampan jag fick av honom i förtidig födelsedagspresent. Han fixade med sladdarna, sen hjälptes vi åt med att skruva hål i taket, jag stod med dammsugarn i högsta hugg o dammsög upp allt skit :P Sen satt ja på alla fina "diamanter" på den.. åhhh den är så vacker!! Jag bara ÄLSKAR vårt vardagsrum.. bästa platsen på jorden. Underbart mysigt o hemtrevligt.. <3
 
 
Middagsdax!
Farsdagstårta!
 
 Vårt fina matsalsbord o nya lampan <3 Love it!
 
 Beauty!!
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 
 
 

Alla helgona helgen!

Kategori: Allmänt

I lördags begav vi oss till Köping för att tända ljus på gravarna och för o ha en myskväll hos mormor. Vi tog med oss mammas tv som jag har haft men som hon ville ha tillbaka nu när vi har Filips tv, och det var jätte skönt o bli av med den.. den tog sån plats! Vi åkte direkt till kyrkogården o tände massa fina ljus o tänkte på våra nära o kära som gått bort.
Morfar, Farmor, Farfar, Kristina, Affe och Frasse.. Saknar er massor <3
Sen åkte vi och köpte kinamat till middag o åkte till mormor för en myskväll. Vi kollade på Så mycket bättre o drack lite vin, och så fick vi bailys till kaffet.. Mums! Blev nästan lite lurig ;) haha.. Filip stackarn fick va nykter (som vanligt) :P
Vi hade en super mysig kväll allihopa.. !!
 
 
 
 
 
Flipp och jag fick en jätte fin duk och ett kort av Mormor och Stig som förlovningspresent.
Blev så glad.. Tack älskade ni <3
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 
 
 

Pieces

Kategori: Allmänt

 

Robin Stjernberg - Pieces

 

We pick up the pieces that are left of us to find
Yeah we might not see them but we'll reach them if we try, aye
Losing our gravity keeping our hearts holding the line, hey yea
I guess I'm still broken but with you I will be fine
With you I will be fine

We're moving on and on and on and face the day
And we're growing strong and not afraid of what's in our way yeah, oh
Now they think we're lost and they think we're gone
But we're gonna prove they are all wrong
We're moving on and on and on and seize the day

You stopped me from shaking when you found me in the rain
In the rain
Making me me feel alive, you took away the pain, hey
Now we're facing tomorrow, don't look back on yesterdays
Back on yesterdays

We're moving on and on and on and face the day
And we're growing strong, we're not afraid of what's in our way yeah, oh
Now they think we're lost and they think we're gone
But we're gonna prove they are all wrong
We're moving on and on and on and seize the day

No matter what's in our way
No matter what's in our way
Yeah

We're moving on and on and on and face the day
And we're growing strong, we're not afraid of what's in our way
Now they think we're lost and they think we're gone
But we're gonna prove they are all wrong
We're moving on and on and on and face the day
And we're growing strong, we're not afraid of what's in our way

We pick up the pieces that are left of us to find..

 

Underbar låt, underbar röst.. <3<3

 

 

Puss / J

 

 

1 November

Kategori: Allmänt

 
Idag är de ca 1 år sen vi träffades, 8 månader sen du blev min och 2 månader sen du blev min fästman <3
Oj vad tiden har gått fort ändå.. 1 års sen?! Herregud.. känns som igår :) Det var iaf riktigt kallt ute när han kom där i sin röda rangliga skåpbil, han ville verkligen impa.. hahah!! Lite skillnad sen när han köpte bmw:n..
Men de kändes så charmigt ändå, att han tog den dåliga bilen o åkte till mig. I en röd skåpbil med en röd ros.. Gulle :D Livet har tagit en radikal vändning sen jag träffade dig.. Min söta underbara bubbi <3<3
 
Och november betyder även min födelsedag.. *tjoho* haha.. bara jag som blir glad av o bli äldre tror jag ;) 25 år, hälften till 50.. usch, lägger man upp de så blir man lite skraj haha!! Blir lite kalas hos oss i slutet av november med mat o tårta hade jag tänkt. Och sen ska jag börja julpynta den helgen också.. wiiie va skoj! Ska göra de så mysigt som de bara går.. älskar julen. Och det är ju mycket roligare nu när man inte bor själv :) Så jag ser fram emot denna månad. Bara snön kan komma nu också så man får en riktigt myskänsla!
 
Nu är de fredag och jag jobbar helg. Slutar 19 ikväll, sen ska jag hem o fredagsmysa o ta mig ett glas vin framför idol. Och imorrn efter jobbet så åker jag o flipp till Köping. Vi ska åka o tända ljus på gravarna o sen blire mys o kinamat hemma hos mormor.
 
 
 
 
 
 
Puss / J