lifelikeolsson

Kryssningsdax!!

Kategori: Allmänt

På lördag bär de iväg på kryyyyssning.. *yiihoo* Fan vad sköjsigt!! Jag, morsan, madde o mirjam är de som drar iväg. Mor o dotter kryssning, mysigt! Vet faktiskt inte vilken båt de blir, dålig koll känns de som. Birka kanske, eller Viking. De får väl bli en överraskning. Vi har iaf fönster så vi ser ut :) Kommer nog bli skit kul, dricka drinkar, spela lite, besöka taxfreen o svänga sina lurviga på dansgolvet :)
Har klädnojja bara, suuuck!! Hatar att välja kläder när man inte har några.. Blir väl kjol, klänning eller nått sånt. Och skor, haha de har ja fan inga. Så jag måste ta mig till en skobutik snarast möjligt. Man kan ju inte gå med kängor på en båt, kommer ju svettas ihjäl. och för somriga skor vill man inte heller ha.. suck, problem problem!
Men de brukar lösa sig i slutändan ändå.. :) Så på fredag tar ja med mig en packad väska till jobbet o tar bussen direkt mot tågstation när jag slutat. Hepp!!
 
 
 
Stockholm here we come!! ;)
 
 
 
Puss / J
 
 

Varga Vinter!

Kategori: Allmänt

Brrrrrr så kallt de är ute nu. Man får klä på sig ordentligt när man ska gå till jobbet på morgonen och det är nästan lika kallt när man ska gå hemåt.. Man kan knappt andas, jag får ju jätte svårt att andas när de är sådär bitande kallt :/ Men de är bara kämpa sig framåt! Hehe.. Men man tycker ju de borde bli en aning varmare snart, att den här riktigt bitande kylan ska försvinna. Hoppas de iaf för de gör fan ont i ansiktet när man går.. :P
 
Imorrn är de Fredag.. och jag bara längtar! Så härligt med ledigt. Fredagsmys, Film, Godis, God mat, ev Shopping etc väntar denna underbara lediga härliga helg :)  
 
 
Puss / J

Kvällsfika!

Kategori: Allmänt

Igår efter jag jobbar klart så kom Mamma och Mormor över en sväng på fika. Mamma hade varit på sjukhuset innan, sen gick dom på Erikslund o shoppa tills jag slutade på jobbet. Dom hade köpt med sig äppelkaka från Ikea, Mums :) Sen fick jag två inflyttningspresenter. En pajform och två fina ljusstakar.. blev super glad! Dom e så snälla.. Vi hade en jätte trevlig kväll tillsammans. Dom snokade runt i lägenheten o jag fixade kaffe.. :)
 
Nu snart kommer pappa och hämtar mig, då bär de av till SOVA för o hämta min säng.. *wiie*
Sen hem o skruva ihop sängstommen.. Fullt upp med andra ord! :)
 
 
Puss / J
 

MY BED!!

Kategori: Allmänt

Min säng har KOMMIT :D *yeeey* Imorrn ska pappa och jag hämta den på Sova, vi får låna släpkärra.
Sen ska vi hem och skruva ihop min sängstomme, om det går haha.. har tyvärr ingen beskrivning kvar. Men så svårt ska de väl inte vara. Annars kanske man kan hitta de på internet nånstans.
Fan vad roligt, äntligen snart har man dubbelsäng :D Lovely <3 Och så kan man börja pyssla lite i sovrummet också.. Trodde sängen skulle dyka upp om flera veckor, men dom var fan snabba.
Sen ska ja ringa ang vinsten på Bingo imorrn oxå. Fråga lite o så :)
Kommer bli en härlig ledig onsdag imorron.. Längtar!!
 
 
 
Puss / J

~Smile~

Kategori: Allmänt

 
You make me smile!
 
 
Puss / J

Flytt flytt flytt!!

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga ut lite bilder på kaoset, haha!! ;D Fan vad skönt att de är över alltså, när man kollar på bilderna får man nästan ångest. Men kul o ha kvar ändå :) Längtar tills jag får riktig ordning här hemma, kommer bli fantastiskt!
Fick hem papper från Folkspel idag o en vinstguide. Ska bestämma mig sen ringa o säga min val till dom :) Efter det vet jag inte vad som händer, men de visar sig! Nuu känns de på riktigt att man har vunnit en halvt stor vinst iaf :D *wiiie* Älskar nytt nytt nytt <3
 
 
Puss / J

Nyår 2013!

Kategori: Allmänt

Bättre sent än aldrig haha :P
Firade nyår med två goa pullisar.. Vid 12 slaget stod vi på Hantis, första gången jag är ute på krogen kl 12 haha! Men de va inge fel på de, trevligt. Man fick ju se alla fina fyrverkerier från stora torget!
Här kommer iaf lite bilder :)
 
 
 
Puss / J
 
 

2013! :)

Kategori: Allmänt

Oj oj oj, nu va de länge sen man uppdatera.. Men jag har inte haft tid, fullt upp dag in o dag ut. :)
Året börja iaf bra, för nu har jag flyttat! *wiiie* Helt underbart! Trivs som bara den.. lite små grejer som behövs fixas bara. Hängare, drag vid dörrn, en sladd som ligger över golvet bla. Men det har jag felanm så jag hoppas det blir åtgärdat snart. Sen är de ju saker jag själv måste ordna, hyllor o tavlor o sånt. Men jag får ta en sak i taget. Det jag är mest klar med är köket o toan iaf. Men de är ju väldigt många smågrejer man får fixa efter hand. Vill bli klar NU men de kan jag ju glömma :P
Igår köpte jag iaf en 90 säng på Sova, och en 180 bäddmadrass. Så när den kommer så kan pappa hjälpa mig att skruva ihop sängstommen o sätta i sängarna så jag har en DUBBELSÄNG!! *yeey* Nice nice nice.. och efter det kan jag också börja fixa mycket mer i sovrummet! *längtar* Så är iaf ett litet större steg på vägen.
Skickade in min Bingolott igår (äntligen), så nu får vi se om dom hör av sig ang vinsten sen. Mycket spännande!
Det gick jätte bra med flytten iaf, tog väl ca 3 vändor o en vända dan efter ockå utan släpvagn sen va lägenheten tom. Slängde min fula rangliga garderob. Å de va mycket skönt vill ja lova.. jag hata den!! Blev en lång dag, så man var alldeles slut i huvudet o kroppen på kvällen :) Men fick hjälp av mina underbara föräldrar.. dom är guldvärda!! <3 utan dom hade det aldrig blivit nån flytt.
Det är mycket o göra i nya lägenheten märker man, torka, damma, o torka lite till o packa upp :P Man vill ju ha allt fräscht o snyggt från början! Det är lika bra så man slipper flytta på allt sen igen, i skåp o sånt. Jag litar inte riktigt på gubben som bodde här innan att han har städat såå jävla noga ;)
 
Det var väl litegrann av vad som hänt sen sist :) Sen ska jag uppdatera med lite bilder från nyår o så. Men de får bli när jag har tid, vill o kan!! hehe..
 
 
 
Puss / J