lifelikeolsson

Klåfingriga muppar!

Kategori: Allmänt

En dag förra veckan tror jag de va, så skulle pappa hjälpa mig ner med en massa tomma kartonger. Jag sa redan då att "vi tar bara dessa tomma, för man vet aldrig om nån snott förrådet". Mitt förråd har nämligen stått tomt sen jag flytta hit, pga att jag inte haft nått o ställa ner. Hade heller inte satt nått lås på dörren, tyvärr! Men nu har jag en massa grejer, kartonger, databordet, dörrar etc. När vi väl kommer ner till förrådet som ligger i huset mittimot, så är förrådet snott som jag redan hade haft på känn. Det står kylskåp, däck, sänggavel o en massa annat skrot där inne och ett hänglås på dörrn. Pappa och jag blev sååååå irriterade. Nästa dag ringer jag till Bovista o felanm, dom säger att de ska sitta ett nr på förrådet som bevisar att det är mitt. Men det gör de inte längre, för de har dom där mupparna tagit bort. Dom ska skicka fastighetsskötaren på ärendet.
Nästa dag så har jag tvättstugan. Efter jobbet så går jag ner och kikar om det hänt nått nytt, ingenting. Efter jag vart ner i tvättstugen så går jag ner och sätter upp en lapp på dörren in till förrådet, och skriver att dom ska ta bort sakerna omedelbart etc. Då, när jag kom ner så fattades det något, kylskåpet var borta! Aha, tänkte jag.. då är dom iaf här nere o håller på så dom kommer upptäcka min lapp. Dagen efter är lappjäveln borta, bara tejpen kvar. Då har dom varit ner o bara ryckt bort den.. men grejerna, jorå dom är kvar!! *grrrrrrrrrrrrrrrr*
 
Idag ringde Bovista och sa att dom varit ner och tagit ut grejerna.. *tjiihoo* Grejerna förvarar dom i nått utrymme tills dom som äger dom hör av sig. För dom har lika lite koll på vilka de är som jag. Sen ringde ja Flipp o bad honom gå ner o sätta upp mitt lås på dörren. Så nu är de MITT igen..*mohahah* Men hur länge?! Hm.. kanske är riktigt idioter de där som blir as arga o klipper mitt lås eftersom deras grejer är borta. Men det får väl framtiden utvisa..
 
Men att inte folk kan fatta vad som är DITT och MITT.. Hatar folk som ska ta andras grejer, klåfingriga j*vlar!
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 

Äntligen!! <3

Kategori: Allmänt

I eftermiddag blir jag hämtat av hjärtat efter jobbet. Äntligen kommer han hit igen efter 1½ vecka av saknad och längtan.. Känns jobbigt när de känns som man knappt minns vad hans kyssar smakar, hur hans leende ser ut eller hur han doftar. Men ikväll, ikväll kommer äntligen klumpen av saknad i magen försvinna.. oj vad jag ska mysa ihjäl min stackars Flipp :D haha! En underbar långhelg väntar.. <3<3<3<3<3<3
 
 
 
Puss / J

Love

Kategori: Allmänt

 
When I Look Into Your Eyes, I See Everything I Need...
 
 
 
Puss / J
 

Shoppingkväll <3

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en skön o härlig ledig dag. Mamma kom till mig vid 13.00. Efter 15.00 så drog vi ut på en liten shoppingkväll på stan, vi tog bussen. Hittade massor av grejer.. två thaits, jeans, en väska, ett halsband, ett par örhängen, en vattenkanna, en kalender, en anteckningsbok, trosor o strumpor.. men de bästa utav allt de fick jag aldrig med mig hem, de ligger kvar betalat o klart i butiken. De va lite för stort o släpa på.. en ELEFANT TAVLA!!!!! *lyckaaa* Jag som letat efter den perfekta elefant tavlan så länge.. sen bara hängde den där, för halva priset! Flipp ska hjälpa mig o hämta den nästa vecka.. *wiiie* :)
Sen gick vi och käkade på Harrys. En toast skagen till förrätt o en Sommarsallad till varmrätt. Efter det gick vi vidare till Bishop o tog en varsin Irish Coffee.
Sen skulle vi ta nattbussen hem. Har aldrig åkt nattbuss efter flytten, pga att jag har aldrig förstått mig på vart den stannar riktigt för den går inte förbi mig. Men mamma o jag tog den iaf o tänkte att vi får gå en liten bit hem. Haha vi kunde lika gärna ha gått från stan. För vi gick runt på hela gideonsberg innan vi hitta hem + att jag hade igång min gps men den visade ju bara bilvägar. Vi gick o gick o gick.. mamma som inte mår så bra börja ta av sig kläder för de blev för varmt, jag fick bära hennes väska för den va för tung, o hennes fötter var typ bortdomnade.. stackars mamma! Men till sist så hittade vi iaf.. men fy fan vilken omväg vi tog. Herrgud, pinsamt!!
Vi hade iaf en super trevlig kväll tillsammans, älskade mamma och jag <3
 
Jag fick på mig min gamla jeanskjol igår. Tror jag la undan den för den va för liten.. hmm
 
Vin och middag på Harrys!
Vacker solnedgång, i bussen påväg hemåt!
 
Kalendern jag fick av mamma var en som man kan designa själv.
Han är alltid med mig <3
 
 
 
 
Puss / J
 

 
 
 
 

Mys på Sjökrogen

Kategori: Allmänt

Igår kom min lilla pullis Madde o hämtade mig efter jobbet. Sen drog vi ner till Sjökrogen som ligger vid hamnen för att käka. Hon tog Vitlöksbröd o Hamburgetallrik, och jag tog tigerräkor o en Ceasarsallad. MUMS säger jag bara! Den va såå god. Dit vill jag fler ggr! Det var så mysigt att sitta där på bryggan vid vattnet o käka. Sen åkte vi hem till mig o satt oss på uteplatsen o myste med kaffe o blåbärspaj. Vilken lyxig o mysig dag de blev :)
Längesen jag träffade gumman helt själv sådär, så vi hade så mycket o prata om.. Supermys!
 
Tack finaste du för en super trevlig kväll <3
 
 
 
 
 
 
Puss / J
 

Parken Zoo

Kategori: Allmänt

Jag o Flipp va med hans vänner till Parken Zoo förra veckan :) Vi hade de jätte trevligt! Grabbarna tog hand om Sebbe och vi tjejer tog hand om lilla Leah, för de mesta. De går ju inte direkt att släppa blicken på Sebbe innan han lubbar iväg haha .. :P Borta på 1 sekund. Lilla Leah bara sov o sov, vakna lite för mat sen somna igen. Sååå söt, som en liten prinsessa! Dom hade fått den nya dinosaurieparken nu i Sommar. Skit häftigt! Dom rörde sig lite o lät. Vissa spruta vatten, så jag fick en rejäl dusch över mig o skrek rakt ut.. hahaha, skrämde väl alla stackars barn!! :P
Vi hade en super mysig o varm dag :) Sen åkte jag o flipp o käkade i Kvicksund på en restaurang dom har där.
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 

Vardag..

Kategori: Allmänt

Då var man tillbaka till vardagen igen.. suck! Semestern gick snabbare än väntat, 4 veckor kändes som 4 dagar. Men har ju iaf gjort en massa skoj under dessa veckor.
Midsommar i Dalarna, Sthlm besök, Power Meet, Parken Zoo o en massa massa mys :) Dom bästa veckorna på länge, största delen tillsammans med hjärtat! <3
Har några semesterdagar kvar, men vet inte när jag ska ta dom. I höst nångång antagligen. Jag vill bara åka iväg nånstans ensam med älsk, o bara va. Bara umgås han o jag! Typ hyra en stuga eller åka till stugan i Dalarna ensamma. Det hade jag nog njutit av mest. Man kan lixom inte slita sig ifrån han, mysigare människa finns inte! Min myskorv <3
Är man knäpp om man börjar få ångest över att man träffas för sällan när man träffats typ hela sommaren?!
Jag har haft distansförhållanden hela mitt liv. Så man borde väl vara van, men i detta fall så känns de enormt jobbigt. Det är egentligen ingen jätte distans, men jag vill lixom ha en vardag precis som alla andra har i sina förhållanden. Jag känner mig typ stressad, men över vad har jag ingen aning om. Hatar o känna så, jag vill bara njuta av dagarna o ta allt som de kommer.
Men sambolivet kommer väl så småningom förhoppningsvis. Jag tycker ju i för sig det är skönt o vara själv ibland men det vet jag att jag kommer vara ibland iaf pga att han jobbar i Sthlm, så jag kommer få den ensamtiden jag behöver iallafall. Tror inte de kommer hända nått detta året iaf, det har jag väldigt svårt o tro, för en viss person är lite småtrög av sig o glömsk.. *ehum*
 
Puss / J

Power Meet helgen..

Kategori: Allmänt

Blev en blandad Power Meet helg.. både lugnt o party!
På fredan så körde Fille så då blev jag full kastrull, hade jätte roligt ett tag tills tröttheten slog till. Kändes som tiden gick väldigt fort för man hann fan inte åka mycket, man stod ju mest still :/
På lördan så kom några vänner till Fille o deras barn till oss o åt lite mat o umgicks. Träffat dom innan, så de va jätte trevligt. Emilia lekte lite i lekparken utanför och jag gosade med William. Dom är helt underbara små gofisar :) Vi satt på min uteplats till kl blev typ 8. Sen börja dom andra tjata på att vi skulle komma ut o åka, men jag hade fan inte alls lust vi som hade så trevligt här hemma! Dom stod o vänta ute vid parkeringen, trodde bara de va dom vi skulle åka med men nej nej.. där stod 3 bilar till med folk.. haha! Vid den tidpunkten så va Fille redan as dragen, så de tog inte lång tid ute med bilen så ville han hem igen.. lillpöjken ;) Nä men de blev nog lite för mycket redbull/vodka där.. ehum! Kul hade han iaf ;) Jag våga, och kände inte så mycket för o dricka den dan man litegrann blev de.
Blev tvungen att kissa i skogen också.. hade kramp i benen i två dar efteråt, hahahahah.. otränad deluxe! ;)
 
 

 
 
Puss / J
 
 

Kalas å mys i Sthlm!

Kategori: Allmänt

En par super trevliga dagar har jag haft i Stockholm tillsammans med älskling o hans vänner :) Tycker det är så roligt o träffa nytt folk. Trodde stockholmare skulle vara svåra, men tvärtom :) Alla är så snälla o trevliga!
Vi var på 2 års kalas i lördags. Sebbe fick en radiostyrd monsterbil av oss :P (typiskt Fille, haha) och lilla nyfödda Leah fick två söta klänningar, en body med text o söta små sockor. Där bestämde jag de mesta ;)
Dom bor förtillfället hemma hos föräldrarna pga husbygge. Dom bjöd på såå mycket gott. Grillat till middag o massa tårta o kladdkaka till efterrätt. Mitt glas var aldrig tomt kan jag säga.. :P De bjöd på de mesta, vin, öl, bål, konjak, vodka, snaps etc.. ujuj, ja höll mig till drinkar o vin :) Hade såå trevligt med alla, en fin fylla fick man också.. de inte ofta, så de får ja tacka min kropp för haha :P
Sen var jag kvar i Sthlm till tisdag, fast Flippen jobba. Vi åkte ut på kvällarna o kikade runt, Stockholm är ju stort så de finns mycket o kika på. Vi va bla ut till Vaxholm, Värmdö, Kaknästornet etc.. Aldrig varit där :)
Så mysigt o åka runt med min plutt, han kan verkligen hela jäkla Stockholm utantill :P
 
Torsdagkväll eller fredag kommer han hit igen. Då ska vi ladda för Power Meet :) *yeey*
Kommer lite folk förbi o grillar nån dag. Sen vet jag inte vad vi hittar på, men de är ju bara o haka på, dom ska ju glida runt i bilen så.
 
Är han inte het eller?! ;) Thats my man!
 
No comments!:P
 
Haha, 2 års kalas eller hur va de?! :P
 
Vaxholm!
 
Mitt hjärta slår för dig! <3
 
 
 
 
Puss / J