lifelikeolsson

Shopping med Mor!

Kategori: Allmänt

 
Blev lite shopping med mor min i måndags. Båda var lediga från jobbet så det passa bra :) Både hon o jag hittade lite grejer. Men hon hitta mest som vanligt, haha :P Sen blev de thaibuffé, mums! Och jag höll mig till kött o grönsaker.. så de så!! ;D
 
 
 
 
Puss / J

Gunnilbo!

Kategori: Allmänt

 
Förra helgen sov jag tillsammans med A-K o Sofia i Gunnilbo där min farbror Stefan bor :) Pappa var också med, men åkte hem o sov. Han vågar väl inte sova i de hemsökta huset ;) hähä!
Jätte trevligt hade vi. Mycket skratt o härliga skogsvändor.. Blev mycket kort den helgen kan jag säga. Så här kommer några iaf :)
 
 
 
Det var lite bilder från en jätte trevlig helg i Gunnilbo med släkten :)
 
 
Puss / J
 

Livets alla frågor...? ?

Kategori: Allmänt

Alla dessa jävla frågor som strövar runt i huvudet, om o om igen.. Det värsta är att det egentligen inte finns några direkta svar, så de bara fortsätter sådär tills svaret dyker upp.
En fråga jag kunnat konstatera är att LCHF är egentligen en jävligt bra diet. Att bara utesluta pasta, ris o potatis har gjort min mage såå mycket bättre. Jag märker direkt när jag fuskar. Då blir ja alldeles uppblåst o magen knorrar hela tiden. Jag har även fuskat med sockret o då har ja märkt att ja blivit tröttare igen, segare i allmänhet. Så de där med att fuska med LCHF är typ de sämsta man kan göra. Men de är bra, nu har jag lärt mig.. jag gillar när man direkt märker skillnad för då vill man inte fuska eftersom man ser direkt en negativ effekt o vet hur dåligt man kan må. Jag har under ett par år lidit varje dag av min mage. Speciellt på jobbet, när man ska ut på restaurang, sova över hos någon etc. Den enda tiden jag kände mig tillfreds var när jag var hemma, ensam o inte behövde tänka. Det blev nästan sämre av tankarna också, när man gick runt o spände sig för man inte ville att magen skulle knorra tex. Både igår och idag känner jag verkligen i magen att jag har fuskat, inge bra inge bra. Så nu kör ja stenhårt igen. Tänkte att på helgerna om man är sugen på nått gott så kan man ju ställa sig o baka lite LCHF bakverk :) Det ser superduper gott ut!
 
I helgen så är de surströmmingsskiva i Gunnilbo med några släktingar. Jag tänker då ta med mig egen mat för om man inte får göra surströmmingsklämma så skiter jag i de :P Sen har ja en dåligt minne av surströmmingen sen förra året. Jag rapa surströmming i flera dagar efteråt o de gjorde mig sååå illamående.. så de känns bra o skippa de nu, ja lider då inte iaf! Ska köpa mig nån god köttbit o steka på, grönsaker o sås.. MUMMA!! :)
Sofia kommer antagligen dit, så de ska bli roligt o träffa henne o snacka lite. Kommer antagligen ta lite bilder o lägga upp sen..hihi!
 
Sen dessa frågor om kärlek o ömhet. Suuuuuuuck! säger jag bara.. jag orkar inte. Så jävla psykiskt påfrestande så de är inte sant. Jag tror att jag inte kommer träffa eller veta vem den rätta är förns jag är nöjd med mig själv. Och sen tror jag inte att många faller för en större tjej, nu för tiden vill dom ha dom där vältränade tjejerna som har mycket energi o inte är några soffpotatisar, gillar o resa o sporta. Och i för sig, jag vill vara en av dom det kan ja inte sticka under stolen. Men vägen dit är ju för fan nästan omöjlig känns de som..
Äsch fy fan vad tankarna kan flöda, helt otroligt.. Men nångång så blir de väl som man alltid hoppats, eller iaf näst intill. Det blev ju inte lättare nu när de visade sig att Anneli, en jobbarkompis är gravid o väntar sitt andra barn. Helt underbart för henne men min helvetes avundsjuka gör mig galen! :P I för sig så kan de ju bara en fördel för mig för då kan jag få jobba för henne när hon är mammaledig sen, hähä.. så nått positivt är de ju oxå!!
 
 
Puss / J

Lite bilder..

Kategori: Allmänt


.. som jag tagit den senaste veckan bara :) Hänt mycket, för mycket för att gå igenom.. därför så lägger ja upp lite fina bilder ja blivit nöjdast med!
Nu ligger man hemma o är sjuk så de gäller väl att passa på att lägga ut nått blogginlägg. Har blivit färre o färre sånna nu igen.. tyvärr!!
 
 
 
 
Bara massa kärlek :) *tihi*
 
 
Puss / J

Livets skarpa vändningar..

Kategori: Allmänt

Man vet inte hur snabbt ens liv kan ändras.. hur snabbt det egentligen kan gå.
Hur fort det kan gå att förlora någon man älskar..
Hur fort det kan gå att ens tillstånd förändras dramatiskt..
Hur fort det kan gå att helt plötsligt stå där utan pengar..
Hur fort det kan gå att förlora sitt jobb..
etc etc etc..
Det är när de händer en själv eller någon riktigt nära som man börjar inse att livet är så mycket värt!
Livet är något som man måste vara rädd om, o ta vara på. Det är då man även märker hur mycket
man älskar alla sina nära och kära. Hur mycket tid man verkligen vill spendera med dom, och hur mycket
tid men egentligen har missat med dom pga att man inte orkat eller gjort något annat.
Livet kan kännas otroligt långt, men kan bli såå mycket kortare. Vad som helst kan hända på den långa
resan, men man tror att tragiska saker bara händer andra inte en själv.. förns man står där som ett fån,
och bara önskar att man hade tänkt annorlunda.
Från och med nu så tänker jag ta vara på alla dom underbara stunder jag spenderar med dom
som jag älskar mest. Inte för att jag inte har gjort det förut, för det försöker jag alltid att göra och försöker
även träffa dom så mycket jag bara kan, men jag tänker njuta lite extra i deras närvaro och ge dom en
extra kram och försöka förgylla deras tillvaro lite mer :)
 
 
Puss / J