lifelikeolsson

Parken Zoo!

Kategori: Allmänt

Idag åkte pappa o jag till Parken Zoo. Jätte kul o kolla på alla djur, om dom är aktiva vill säga.. vissa låg ju bara o sov :P Men men, det är ju smällar man får ta när man åker på sånt. Vi hade iaf jätte trevligt! Sen träffa vi Carin, Emil o Elin lite senare på Lilla Zoo.. :) Elin är för söt när hon försöker låta som getterna, men istället låter som en Tiger ;) Varmt o kvavt var de som sjutton, tur de blåste lite iaf.. Är så nöjd med dagen..
Tack underbara Pappa!! <3<3
 
 
 
Nice ass ;)
 
Jätte utter!
 
 
 
 
 
Hela gänget :)
 
 
Puss / J

Helgen som va...

Kategori: Allmänt

Umgicks ja med mamma igen.. ännu en härlig helg, i för sig jobba jag.. men äh de tänker vi inte på ;)
Lite bilder på oss kommer här!
 
 
Fick namnsdag present av mamma när jag kom hem från jobbet :)
 
<3<3
 
 
 
 
 
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
 
 
Puss / J
 

Mamma rädda min helg <3

Kategori: Allmänt

Nu helgen o veckan så jobba ja kväll både tors o fre, + jobba helgen. Tänkte på hur jävla tråkigt de kommer bli att jobba o sitta själv hemma o tröka eftersom ingen av vännerna va hemma. Meen så bestämde mamma o jag för att ses. Så hon kom hit efter jag jobbat på lördan. Vi åkte iväg o handla lite käk för att senare fixa oss o dra ut en sväng på Harrys o kolla läget :) Lite seg kväll där, men vi hade trevligt ändå.. sen på Söndan efter jag jobbat så åkte vi en sväng till Björnön o gick lite o tog lite kort. Våra magar börja kurra så ett besök på Pizza Hut satt fint mot kvällningen :)
 
Tack Mamma för ännu en mysig helg.. Jag älskar dig mer än ord kan beskriva!! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss / J

Skalet är oftast falskt..

Kategori: Allmänt

Man tror att alla människor är så lyckliga o har ett perfekt liv, men de har jag märkt att de är oftast falskt. Såklart de finns folk som är lyckliga, kära, mår bra, känner sig perfekta etc.. men de är nog fan inte många! Och jag är nog en av dom som skyddar sig bakom sitt skal. Visst pratar man med folk om hur man mår, vad man tänker o tycker men jag tror ändå inte att man riktigt förstår varandras problem o funderingar i livet.
Jag själv känner en sån jävla ångest över livet i allmänhet. Jag älskar alla i familjen o mina vänner, jag vill gärna umgås o hitta på saker med dom. Men det är jag själv, mina beslut i livet som gäller mig o min framtid. Just nu så känner jag bara för att stanna upp, radera o börja om! Tänk om de fanns en sådan knapp, vad enkelt det hade varit. Jag är så rädd att ta fel beslut i livet, göra människor ledsna/besvikna, göra mig själv besviken eller skapa mig en massa problem. HUR gör man för att slippa allt detta?! Det är min stora fråga!! Såklart så vill jag må bra själv, absolut.. men jag kan inte vara för ego, mitt samvete säger ifrån. Valen jag gjort de senaste månaderna suger ju verkligen.. de senaste halvåret lite bättre. Jag vill verkligen lyssna på mig själv, men jag kommer aldrig fram till något. Sen o ha folk runt om som frågar o pratar om de gör ingenting bättre i de stora hela. Jag skulle helt enkelt behöva stanna upp.. låta tiden gå o se vad som händer UTAN massa prat om de! Mitt psyke orkar inte längre med alla dessa frågor. Jag har varit sååå trött dom senaste dagarna att ja känt mig som i en dvala. Min kropp e inte trött men mitt huvud. Tanken att söka upp en terapeut o prata har till o med slagit mig.. Suck! Jag som aldrig ens kunnat tänkt tanken på sånt förut alltid klarat mig själv.. men just nu känns de hopplöst! Tanken av att göra en gastric bypass har också slagit mig, vad de skulle innebära etc.
Om jag skulle rada upp alla mina frågor som jag har i mitt huvud tror jag att ja skulle fylla upp två a4 sidor.. helt ärligt! Fatta att man är slut.. Nu har man jobbat så mycket också, så de kan ju vara mycket därför man e trött!
Men jag vill bara få ha den där känslan att jag får göra preciiis vad jag vill, få göra dom valen preciiiis som jag känner för utan att nån annan i hela världen lägger sig i, har en åsikt, blir besviken, blir ledsen.. blir nånting.. fan vad skönt de vore. Jag vill aldrig skapa mig ett problem igen.. aldrig någonsin!! Hur man nu inte gör de.. ?
 
 
Lycklig.... Hur känns de? Jag kommer faktiskt inte ihåg..
 
 
 
 
Puss / J

Oj, nu var de längesen....

Kategori: Allmänt

.. jag skrev något inlägg i bloggen, Skandal Johanna!! Jaja, jag har varit lat, inte haft nån ork o lust att skriva.
Men de har hänt rätt mycket ändå denna sommar hittils. Senast var de Power Meet! Tyvärr blev de inget bilåkande o inte så mkt festande heller, men lite cider o vin slank ner, två langosar o lite brända mandlar :) Fredagen blev super lugn, på lördagen blev de lite mer dricka o även en spelning med JLT (John Lindbergs Trio) på kvällen. Vi trodde dom skulle spela vid 18 o va skit tidigt ner på stan, men det visade sig till slut att de var flera band som skulle spela på samma ställe, o JLT skulle spela sist. Dom skrev först 23, sen strax efter 23.. men dom kom upp på scen halv 1 haha :P Segt värre! Meeeen de var värt väntandet vill jag lova.. + pengarna man la ut, hehe! 250:- inträde, t-shirt 200:- en liiiten öl 50:-.. blev dyrt med andra ord ;) Enligt mig var de det bästa spelning jag någonsin varit på.. Takten, texterna, rösten, energin o deras look! Meee likey <3 Rekommenderar stooort.. Jag lovar dom kommer bli större i Sverige med tiden ;) Det var en svettig, varm o häärlig kväll!!
 
 
Inatt drömde jag en dröm som jag absolut inte ville vakna upp från kan jag säga.. Mina drömmar brukar vara lite skumma, o de va den här också. Den fanns så klart i huvudet när jag vakna, som att de hade hänt på riktigt. Nu börjar de försvinna sakta men säkert, så är de ju alltid med drömmar.. att dom försvinner nästan till slut! Men den var oväntad o härligt :D *hehe*
 
 
 
(Verkar inte gå att ladda upp nå bilder när man sitter på jobbet längre, så det får jag fixa senare)
 
 
 

Puss / J

Cityfestivalen 2012!

Kategori: Allmänt

Haft en super rolig och trevlig helg tillsammans med Mamma <3 Svängt våra lurviga på Harrys, ätit gott hemma o på Hong Kong, kollat på Loreen o Uggla, vi har haft de sådär mysigt som bara mamma o jag kan :)


  Puss / J