lifelikeolsson

Fullspäckad helg =)

Kategori: Allmänt

mms_img132210755 (MMS)

Har haft en helt underbar helg.. Trodde jag inte skulle ha nånting att göra på heela långa helgen. Slutade sent i fredags så bestämde mig för att inte åka till Köping. Men de blev tvärtom.. Lördags så kom farsan hit, hjälpte mig att skaffa en extern hårddisk, sen fika vi o kollade hockey..(mest han, när ja pyssla med datorn) ;P Sen blev de oväntat en sväng ner på stan.. fick en riktigt trevlig afton, bättre än på såå länge! Efter den kvällen somna ja såå gott.. för att vakna till en ny dag, det vill säga.. Söndag! Då kom Carin och Elin o hälsa på. En sväng till Ikea blev de, Carin shoppa loss medans ja tog hand om sötnosen :D Hon blev helt fascinerad av min piercing ja har vid läppen.. hehe! Hon pillra o hade sig, så söt! När vi satt på Ikea och käkade så prata vi en stund o kollade inget på Elin, när vi väl kolla på henne var hon helt ILLRÖD i ansiktet o spände hela kroppen.. Jag blev jätterädd o trodde hon svalt nått konstigt. Sen börja Carin skratta, då visades de sig att hon bajsade.. ;D Lilla stumpan, lite hård i magen..De va lite komiskt! (bilden på Elin är ifrån när vi luncha på Ikea) Helgen har flytit på så bra.. Känner mig lycklig! Men idag har ja känt mig lite putt, pollen som gör mig helt slut, Haft ont i halsen, nästan rinner etc etc.. så blir ja inge glad! Men de blir bättre.. ;) Som sagt så fungerar inte min dator, skivan ja skulle testa funka inte. Så jag har ingen aning när den kommer igång igen. Kan därför inte lägga ut en massa bilder från helgen, utan de får bli denna söta bild på Elin.. Kommer mera senare nångång! Puss / J

Vårkänslor!

Kategori: Allmänt

mms_img564564282 (MMS)

Nu börjar man få riktiga vårkänslor :) idag när man gick till jobbet var de alldeles kvavt ute, som de skulle bli åska.. Varmt o gött! Hade nästan för mycket kläder på mig. Men de lixom spritter i magen, o man känner sig lycklig.. vet inte vad de är :) *hihi* Men snart är sommaren här, och det gör mig glad! Finns mycket annat som också gör mig glad, i för sig ;) Det är så härlig att det är Fredag idag.. Ikväll blir de fredagsmys framför Lets Dance :) å sen får vi se vad helgen har att ge.. har lite små planer iaf! (Bilden är tagen tidigare i Vår på Björnön) Puss / J

Drömmar igen..

Kategori: Allmänt

Inatt vakna jag upp hastigt helt svettig o varm.. o de första som slog mig var "puh, det var bara en dröm".. sen kunde ja knappt somna om. Men gjorde väl de efter ett tag, o då drömde jag att jag INTE hade drömt att jag kollade upp det o drömmen var sann.. sen vakna jag hastigt igen helt svettig.. Va fan, ja orkar inte!!
Skriver inte vad de var om, tyvärr..
Sen upptäckte jag en sak idag som bara gjorde mig äcklad.. riktigt äcklad, o jag känner nån slags ångest. Hjärtat slår jätte hårt o ja känner mig konstig..  Varför? Varför nu? Varför händer detta med mitt huvud nu? har ju inte reagerat förut.. Fan fan fan.. Egentligen vet ja varför de hände nu, MEN varför händer de överhuvetaget?!

Äsch.. går inte o skriva mer! Men jobbigt är de.. Drömmen ja hade var sååå verklig, hatar sånna!


Okej, nu e ja klar.. typ




Puss / J

En bra helg, helt enkelt.. =)

Kategori: Allmänt

Haft en super mysig helg tillsammans med mamma.. Hon kom hit i fredagskväll o åkte hem imorse :) En härlig lång helg blev de.. Vi kollade Lets dance o åt tacos, shoppade på stan, gick på matmarknad, var ut på Harrys och myste framför tven.. :) Nu längtar jag till nästa helg.. vill redan veta vad den har att erbjuda!
Här kommer några bilder från helgen!


 I Fredags kom mitt Zumba paket :)



 Fick tulpaner av Mamma när hon kom :)



 Mumsade Tacos framför Lets Dance! :)



 Nöjd efter en riktigt trevlig helg :) 


 

 Puss / J

ZUMBA

Kategori: Allmänt

Nu har jag beställt ZUMBA Basic! :D *tjiihoo* Har suttit o funderat ett par dagar nu hur jag ska göra pga det kosta ju lite.. men va fan, vad har ja att förlora?! JO kilon.. :D å de vill ja ju.. så därför åkte beställningen iväg idag! Tog de på faktura ifall.. men de funkar ju de med. Nu måste jag bara iväg o köpa en DVD, hmm.. vart har dom sånna i stan?! Clas Ohlsson kanske? Sen måste jag ju också köpa en extern hårddisk, som kostar en 500 spänn! Jahapp, bara åka till nån elektronik butik o bli fattig! :P Men jag skulle ha behövt hjälp av nån teknisk nisse.. hmm, pappa är ju inte så bra på just datorer. Crap oxå!! Aja, de ordnar sig väl..
Ska ta med det till morsan sen, så ska vi träna järnet ;)

Känns bra inombords, ett bra beslut med andra ord!!





 Puss / J

En ändring som måste ske..

Kategori: Allmänt

Från och med nu har jag bestämt mig. Mitt första steg har blivit att ändra min varukorg när jag går o handlar. Istället för bröd, korv, pålägg, godis o glass så ligger där istället nu kött, yougurt, hallon, frukt o grönsaker.. och jag har lyckats hittils. I för sig inte länge, har bara handlat två ggr.. men det är en början! Igår gick jag ut o gick runt hela viksäng, och idag har man varit ute o gått vid Tidö en sväng.. känns bra. Har bestämt mig för att köpa Zumba paketet för 699 kr oxå, och jag måste dessutom skaffa mig en DVD.. Ja, jag vet att ja lever på stenåldern!!! men så ere iaf.. Nermin och jag ska köra här hos mig sen har vi sagt, men ska även köra själv såklart! Pappa har fått väldiga problem med ryggen, så han har visat mig ett par övningar man kan göra för att stärka ryggen o har även lånat mig en ryggbok. Där står de allt om ryggens muskler, hur den är uppbyggd o övningar. Måste sätta mig ner o läsa igenom den bara sen kan man börja lite försiktigt o köra dom där övningarna.
Igår kom Nermin över o lördagsmyste! Blev film o massa gott på bordet.. o de blev inte de ni alla tror. Chips o dipp, godis o läsk.. utan fruktfat :) Riktigt riktigt gott.. jag köpte det efter promenaden som jag tänkte gå hem o mumsa på själv men så ringde Nermin så de passa ju perfekt :) Så kommer de bli för mig nu.. Ska föööörsöka hålla mig ifrån alla jädrans sötsaker som finns överallt o äta frukt istället. De är sött o gott det med! Vill verkligen förändra mitt liv.. men de är lättare sagt än gjort, de ska gudarna veta!!



Kiwi, Honungsmelon, Clementiner och Mango! :)




Puss / J


Min hjärna lever sitt egna liv..

Kategori: Allmänt

Ibland kan jag inte styra mina tankar. Min hjärna vill nått annat än mitt hjärta och kropp. Min hjärna tänker på massa skit som gör en nerstämd medans min kropp säger de ordnar sig och min hjärnan tänker också, nej inte nu, medans min kropp säger jo kom igen! De brukar ju faktiskt vara tvärt om.. men i mitt fall så e de på detta idiotiska viset. Och jag börjar bli så jävla trött!
Min hjärna spelar mig ett spratt nästan varje dag. Nu har min hjärna börja tänka negativit igen. Man ser så många UNGA tjejer som gått i klasser under mig som ex som får barn o köper hus o ja vet inte allt. Alla verkar fixa så mycket sånt där så tidigt, o de gör att jag känner mig stressad. Jag har egentligen inte direkt bråttska men allt runt om gör så ja längtar extra mycket efter lycka, kärlek, familj, pengar, hus etc.. Jag är bara 23 år, men blir ändå stressad att ja inte kommer hinna bli mamma, att ja inte kunna vänta barn pga övervikt, att ja inte kommer klara av att gå ner i vikt, hur ska man ha råd, hur träffar man den rätta? etc etc..  Suck! Alla dessa frågor som virvlar runt i huvudet är sjukt jobbigt.. men jag gör egentligen ingenting åt de, utan går bara runt o tänker. Undra vad jag skulle behöva för att få den där sparken i arslet?! Prata med nån kanske.. fast ja har lite fobi för sånt! Det ändå jag vet att de går inte att stressa fram nått av dom sakerna jag grubblar på.. bara o vänja sig i situationen o göra de bästa av den.. eller nått..



Puss / J

Drömmar

Kategori: Allmänt

Inatt drömde jag massa konstigheter igen. Gick o la mig vid halv tio igår, rätt så tidigt kanske därför man hinner drömma en massa. Det första jag kommer ihåg var att ja åt en rött stort saftigt äpple. Fan så gott de var! Ingen allergi alls hade jag.. Undrar om man törs prova.. hmm!
Sen drömde jag massor av annat konstigt.. Flera av mina vänner var med i dom olika scenerna. Jag drömde även om bloggen, att ja la ut en jätte fin dikt eller nått o när ja väl hade publicerat så var en viss persons namn med i varannan mening som ja inte sett förut.. o de resulterade i massa missförstånd o grejjer.. Ja fy sjutton vilka drömmar man kan ha. Man blir lite fundersam på om dom betyder nånting?! Men antagligen inte..


     Gud så gott de vore att kunna äta röda söta äpplen!!



Puss / J

Fixade en liten påskpåse till pappa idag s...

Kategori: Allmänt

mms_img136574279 (MMS)

Fixade en liten påskpåse till pappa idag som jag ska fylla med dessa godsaker :-) Hoppas han blir glad.. Puss / J

The Zsa Zsa Zsu

Kategori: Allmänt


 
 Upplevde lite av The zsa zsa zsu.. Å jag vill bara ha mer!!

Påsk hela veckan lång!

Kategori: Allmänt

mms_img198495117 (MMS)

Vi har haft påskmys på jobbet hela veckan. Massa påskris och kycklingar, godis och mat! Ätit påsklunch både tisdag och onsdag och mumsat godis.. Nu e man nästan redan trött på påskmaten, men inget slår ju mormors mat som vi ska äta på lördag =) Ikväll tar ja tåget mot Köping och börjar påskmyset hemma hos mamma. Imorrn ska vi iväg och handla, present till min morbror som fyllt år, sen nån blomma till mormor som hon ska få på påskafton o jag ska fixa nått till pappa som han ska få i påskpresent blir väl nått gott han kan mumsa på =) Sen ska jag fixa en Jansson's frestelse till påskafton.. Kommer bli en riktig myshelg!! Mina söta påskkort hade kommit fram också.. *tummen upp* Påskpuss / J