lifelikeolsson

Elliot

Kategori: Allmänt

Nu har Mimmi och Jenny fått sin underbart fina prins Elliot.. Så fantastiskt söt!! :)
Stort stort grattis till er båda.. nu börjar er härliga resa som mammor!
Lite avundsjuk är jag allt!
 
 
 
 
Puss / J

Älsklingspullan! <3

Kategori: Allmänt


Förra helgen umgicks jag med min älsklings gumma. Hon kom hit på lördan för att sen sova över till söndan.
Vi gick en sväng på stan o spontan shoppa lite kläder. De gillar vi :) Sen handla vi lite och åkte hem till mig. Laddade lite genom att slappa i soffan.. ett halvt glas vin senare så blev de fart på oss ;) haha! Sen drog vi ut på Harrys.. blev en riktig lyckad kväll, många skratt :) En sak insåg vi iaf.. fy fan vad dryga människor de finns i Västerås ;P Tänker på i första hand på karlar.. men i för sig de var väl inge nytt!
Söndagen blev lugn, sov ut läänge o sen kolla vi på film. Avslutade kvällen med middag på Café Gränden.
Vi hade en riiiktigt trevlig helg iaf.. Älskar dig hjärtat!! <3<3
 
Här kommer lite egosar från kvällen! :D hehe..
 




<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Älska!!
 
 
 
Puss / J

LCHF

Kategori: Allmänt

Då har de nästan gått 2 veckor med LCHF. Och hur går de då.. jorå de rullar på helt okej.
Helgen fuska jag rätt rejält tyvärr, blev sushilunch + liiite glass när man var ut med jobbarkompisarna, efter de kom min älskling Madde hit o då blev de liiite godis från affärn tyvärr men tänkte att de kan ja väl få unna mig, o vin (såklart :P). Eftersom jag åt min sushilunch vid 1 på dagen så blev man rätt hungrig sen på natten, efter krogen. Brist på annan mat/restaurang som är öppen 3 på natten blev de en hamburgare på mcdonalds.. Fy fy fy.. lite ångest hade ja dan efter dock. Så då blev de strikt lchf frukost, omelett med ost o bacon, efter de lite hallon o turkisk yougurt o kaffe. Middag blev en räk o ägg sallad med lite dressing o en bonaqua citron.. Kände mig duktig o ångesten försvann lite :)
På kräftskivan i torsdags med jobbet blev de oxå liiite fusk.. Pajdeg + 2 kex!! Pajdegen kuunde ja tagit bort, men kändes så töntigt att sitta o peta. Så de åkte ner, annars skötte jag mig. Sallad, ostar o kräftstjärtar :)
 
Annars har jag faktiskt inte fuskat en enda gång. Äter oftast mina omeletter på morgonen, ibland med en tomat till. Lunch brukar bli lax eller kyckling mest med massa grönt, ibland lite egna kalla såser kräftstjärtar o sånt. Gjorde en köttfärspaj med squash, lök, bacon, fetaost o vanlig ost förra veckan. Super duper god!! Gick fort oxå.. de gillar vi ;) Så jag har iaf inte tappat suget med lchf.. än. Men det tar ju lite emot när man ställer sig på vågen o ena dan har man gått ner 6 hg o andra gått upp 3 hg.. de är såå olika! Jag står aldrig på samma vikt, utan de går upp o ner några hg fram o tillbaka. Så jag verkar ju iaf inte vara den som går ner 10 kg första månaden :( I för sig, jag tränar ju då inte ofta, det vet jag om.. så de kan ju vara därför!
Första veckan var magen sååå himla bra. Jag trodde inte de va sant! Sen efter 1½ veckan kanske så sa de bara pang o magen var tillaka till sitt vanliga kaos. Uppblåst o den knorrar o låter om vart annat :/ Vette fan vad de är som e felet.. men jag har typ "intalat" mig själv att det har med fettet att göra, att min kropp håller på o ställer om sig med det här lchf. Man kan ju iaf hoppas att det är så!
Jag ger iaf inte upp, jag ska fortsätta.. men man blir inte spec peppad av att vågen står på desamma hela tiden o att magen känns som en ballong.. igen!! Suck..
Om man trycker in fingrarna precis mellan brösten fast lite längre ner på magen, typ där "magmunnen" sitter, så är de jätte ömt, svider typ o gör ont. När man tryckt så mår man nästan illa efteråt.. VAD KAN DETTA VARA?! Hjälp mig.. :( Har de med lchf att göra? Behöver ja nå tabletter mot magen?! Eller är jag sjuk på nå vis?! .. nån som kanske har samma problem eller har koll på sådana saker?!
 
Mesta tiden på jobbet, utom att jobba då såklart så kollar jag lchf bloggar, läser recept, tips o om andras framgångar. Det är väl typ de min hjärna är inriktad på just nu.. Hör gör alla andra?! Hur lyckas alla andra?!
 
 
Puss / J

Lite spontan shopping :)

Kategori: Allmänt

Blev lite shopping idag! Inget jag planerat men ja kom på att ja behöver ju en våg,, alltså en våg JAG kan väga mig på :P Inte nån köksvåg! hehe.. Jag har fobi för vågar egentligen men jag måste verkligen ta mig i kragen o ställa mig på en! Så nu vare dax att se verkligenheten.. :/ Men jag försöker ju iaf ändra på de, det är huvudsaken. Men inte blev de bara en våg heller, hehe.. hitta lite annat oxå som ja inte kunde hålla mig ifrån :)
Haft en trevlig eftermiddag med pappa. Till middag så tog vi en varsin plocksallad från Ica Maxi.. riktigt gott!!
 
 Fina kuddar till soffan, en våg och Katrins LCHF bok :)
 
Fick en jätte fin halsduk av mamma som hon köpt i Tallin.. :)
 
Pappa har varit på Öland.. där köpte han en så underbart vacker glassko från Kosta Boda åt mig.
Såå vacker.. nu vill jag ha ett vittrinskåp med belysning o ställa massa fina saker i :)
 
 
 
Puss / J
 

3 dagars helg..

Kategori: Allmänt

 
Haft en jätte härlig helg, såå skönt o äntligen få vara ledig. De var länge sen! Tog ledig även idag måndag, för de tyckte jag att ja var värd :) Umgåtts med mamma, mormor, madde o pappa under helgen.. riktigt mys :)
Här kommer lite bilder från helgen :)
 
 
 
 
 
 
Puss / J

Åttonde i åttonde! :)

Kategori: Allmänt

Jaha, då var det onsdag o halva veckan har gått. Var ledig i måndags riktigt skönt, o är även ledig imorrn torsdag.. Ännu skönare ;) hehe!
Igår kväll sa min mage goodbye o la av helt.. hade så jävla ont, trodde magen skulle sprängas för den var så uppblåst. De värsta satt vid magmunnen typ, tryckte man där så var de som ja skulle kunna gå o kräkas. Hinken åkte fram o sen gick ja o vila en stund vid 9. Kl 11 vakna jag o insåg att ja måste ha hittat nån skön ställning o somnat.. de kändes bra när ja vakna, men direkt ja ställde mig upp så börja de igen inte lika intensivt men näst intill.. Fy fan! Tog ett par bloss för att slappna av o sen gick ja o la mig igen..
Idag är de väl en aning bättre, men absolut inte bra. Så idag har ja bara käkat en yougurt o lite blåbärssoppa, sen blir de en sallad till lunch.. slut på fet mat nu alltså, tror de är det som gjort min mage så kass!! Okeeej, jag ska erkänna.. ja har fått dille på SALAMI.. så då var de sagt!! Från o med nu köper ja inge mer salami utan ost eller nått..suck!!
 
Idag hitta jag ett spännade recept på gröt, närmare bestämt pepparkaksgröt :) Mmmm!!
Havregryn, äpple o pepparkakskrydda.. toppas med solrosfrön o honungsmjölk! Hur jädrans gott låter inte de?!?! :) De ska jag testa snarast möjligt!
 
Ikväll kommer lilla systra Madde o hämtar mig för en mini weekend i kungsör ;) Dom har skaffat en liten kisse, lilla Freya.. åh vilket mys de ska bli :) Massa prat o film blire nog oxå.. men jag ska försöka hålla mig till lite nyttigare saker, inte chips iaf ;) haha! Men de kommer bli riktigt mys.. bara magen inte krånglar för mycket!!
 
 
 
  Puss / J
 

I believe in love..

Kategori: Allmänt

 
 Jag har fastnat för två nya låtar.. <3
 
Mirror mirror - I believe in love
Linnea Henriksson - Lyckligare nu
 

Elin 1 år!!

Kategori: Allmänt

Elin fyllde 1 år den 13 Juli. Kunde tyvärr inte komma då, så vi tog de nu istället :) Fikade lite, o så fick hon öppna presenter :) Hon blev faktiskt glad över sin nya handduk.. men snörerna o alla färger var nog roligast :P
Sötaste lilla tjej som finns e hon.. men känner sig kär när man träffar henne, de bara spritter i kroppen o man blir alldeles lycklig :) Söta barn kan verkligen sprida lycka runt omkring sig.. Älskade älskade Elin <3
 
 
 
Titta ja flyyyger :D
 
Öppna paket är roligt :)
 
Sötaste :)
 
Jag kan faktiskt stå själv nu :)
 
När man ser sånt här så vill man verkligen ha egna barn, så pappa får bli morfar.. Han skulle
bli den bästa morfarn i hela världen :) <3
 
Jag och gullsnuttan :) (carins foto)
 
 
Tack Carin, Emil och Elin för en mysig kväll!!
 
 
 
Puss / J
 

Köpingsbesök!

Kategori: Allmänt

Var ledig heela 2 dagar, både Måndag o Tisdag. Så på söndagskvällen tog ja tåget till Köping.. Häärligt! Hade inte varit där på så länge nu ju.. skönt o komma iväg lite :) Var med mamma till Hjälmare Docka o Dollarstore, sen åkte vi hem till mormor o åt thai mat o myste :)
 
Fika vid hjälmare docka..
 
 
Thaimiddag hos mormor :)
 
<3<3
 
Mys framför Wallander :)

Emma 26 år!!

Kategori: Allmänt

Ligger lite efter känner jag :P Men förra helgen var de fest för våran lilla Emma. Först mat på greken, sen drog vi hem till henne för lite förfest sen en sväng till Harrys :) En mycket trevlig kväll med brudarna som vanligt.. Älskar dom såå.. Vad gjorde ja utan dom?! <3<3<3
 
Väntar på bussen :)
 
Födelsedagsbarnet :)
 
Presentöppning!
 
Madde och Issa :)
 
Förfest :D
 
<3<3
 
haha :P
 
 
 
Tack för en underbar kväll brudar!!
 
 
Puss / J