lifelikeolsson

Gott Nytt År!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Kategori: Allmänt

Gott Nytt År!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Shoes

Kategori: Allmänt

Blev en sväng ner på stan igår efter jobbet. Var in på Team Sportia på Igor och letade Walking skor. Det tar ju en stund att hitta ett par sköna OCH rätt så snygga, för inte fan tänker ja sätta på mig en par groteska skor.. En kille där fick hjälpa mig. Fanns inte så mycket storlekar kvar på damsidan, utplockat! och jag behövde 42 där fast jag egentligen har 41. Men sen hittade han ett par likadana skor som jag gillade fast helsvarta på herrsidan i 41, och dom kunde ja ha.. så efter mycket om och men så tog ja dom :) Har kostat 1499:- , men med rea på 30% så blev de 999:- .. härligt med Rea!!
Efter det kikade vi lite på Kappahl, men hittade inget som lockade jätte mycket.. Vi kunde ha kommit hem med massor av billiga snygga tröjor till en viss person, men som är väääldigt kräsen! Suck..
Sen gick vi o käka på Taco Bar, de var riktigt gott.. sen missade vi bussen, så fick stå o vänta i 35 min! Blää.. men de gick fort..



Skorna jag köpte!!




Nu är de sista dagen på jobbet för det här året, några timmar kvar :) Lovely! Sen hela TVÅ dagar ledigt.. haha, aja iaf nått :P Skönt de ska bli o sova imorrn iaf.. Ingen klocka ställd! Sen måste man börja planera för resan.. usch, känner mig nervös. Blir nästan smått illamående när jag tänker på de.. Så nu släpper vi de tills de är dax :) 
 


Puss / J

Då var Julen över..

Kategori: Allmänt

.. för den här året. Har haft en riktigt mysig jul hemma hos Mormor o i Knivsta :) Mycket julklappar och god mat. Man blev ju så mätt så man nästan storkna, men ändå så tyckte men att man knappt åt nå.. men de måste vara så att man äter med ögat också. Så är ögat mätt så blir magen mätt :P Var tvungen o lägga mig på mormors säng en stund för o smälta allt, kunde inte ens sitta upp.. Blev faktiskt chockad! Men de måste vara att magen inte mår perfekt heller, därför de blir sådär.. å inte har ja ätit massor av godis heller. När de står 3 chokladaskar o massa skålar av julgodis på bordet så blir man inte sugen alltså, man blir nästan illamående istället.. :/ Men de är ju bra i för sig! :P Fick massa fina paket, bla: Plattång, tofflor, bok med choklad recept, dusch draperi, handdukar,  ljuslykta, parfym, "ram ställ" som Dennis gjort själv, data fläckt (svalare).. etc. Tack allihopa för allt fint :) Blev så glad!

Dan innan, den 23:e dec så var jag ju till frisören.. Och det var hon, den tjejen jag hade förra gången! Helt underbar.. Hon fattar EXAKT hur man vill ha de, och så är hon extremt trevlig också.. :) Jag funderade ju på att färga håret brunt.. Jag vågade! :D och jag är otroligt nöjd! Hon gjorde nån liten blandning av två olika nyanser, och några ljusare slingor.. Sjukt snyggt! Undra om jag någonsin vill bli blond igen :P

Nu jobbar man mellandagarna, suck! Sen är de Nyår på lördag.. Känns ju helt okej, lite fest och mys hemma hos Emma :) Det blir nog super trevligt! Hade verkligen velat vara ledig i mellandagarna, men de gäller att jobba på nu eftersom mycket pengar kommer att gå åt till Usa resan.. men trött e man, ledighet hade verkligen behövts!

Lägger nog ut lite fler bilder från Jul sen! :)



Liten bild på nya frisyren :) Mkt nöjd!



Puss / J

God Jul :-) ha en underbar helg! <3

Kategori: Allmänt

God Jul :-) ha en underbar helg! <3

Julklappar! =)

Kategori: Allmänt

mms_img1022248 (MMS)

Nu är jag nästan klar med alla paketen. Blir ca 2 till varje.. Jag köper bara till dom närmaste de går inte annars, har inte råd. Tänk om man skulle köpa 2 paket till varje person i hela släkten tex, hur mycket skulle inte de bli?! =P Skickade en julklapp, en liten klänning till lilla Elin. Mamma Carin blev superglad och hon tänkte precis som jag att Elin skulle ha den på sig på Julafton.. De värmde i hjärtat =) Idag ska jag ner på stan och handla det sista, sen hem och pyssla lite innan älsk kommer med det sena tåget.. Blir nog en mysig kväll =) På julafton ska vi och mamma hem till min underbara mommo Maj-lis och äta en massa gott, kolla på Kalle och dela ut julklappar.. Kommer bli såå mys! Och juldagen åker vi med pappa till Knivsta och umgås med Olsson släkten. Oj vad jag tror att det kommer bli en underbar Jul.. Längtar!! Igår gjorde jag julgodis när jag kom hem. De blev Rocky Roads.. ligger i kylen nu och ser riktigt gott ut. Ska dela det i bitar idag och lägga i fina julburkar. På torsdag ska jag och älsk göra Praliner.. två olika sorter! Ska ta kort och lägga ut sen.. =) Puss / J

4½ dagar kvar..

Kategori: Allmänt

.. till Julafton! Känns mycket bättre nu när de kommit en massa snö iaf.. hoppas de ligger kvar! Jag längtar såå mycket nu efter Jul och Nyår, när man får träffa alla vänner och familj. Men sen så kommer den där ångesten efter Nyår, Vad händer nu?! Vad ska man längta efter nu?! Då går bara dagarna ut och in inget speciellt händer tills Sommaren kommer. Men antagligen så får man jobba hela den här sommaren också.. Fy fan!

Usch, Idag känns det som en extremt negativ dag, har inte lust med någonting mer än att gå hem o laga lite julgodis och trixa.. eller åka hem till mamma och gå ut på stan eller nått. Hur mycket jag än försöker tänka positivt om allt så styr de om till de negativa idag.. och alla korkade människor där ute i världen gör ju inte saken bättre! Det är som jag sagt förut, måndagar är rena helvetet.. Sen är de allt runt om också, att alla verkar så lyckliga. Folk skaffar barn och gifter sig, inte tal om bondebröllopet som var så fantastiskt fint så man storböla! Det är fan inte konstigt man är nerpsykad av negativitet!!

Jag känner iaf en extremt hög mysfactor i min lägenhet nu, pga all julpynt... Så härligt!!
Julen är verkligen mysets högtid <3<3




Puss / J

Stockholm..

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från svängen till Stockholm :)









En mega gran stod vid båtarna när vi nästan gick förbi slottet! :)




National Museum!




Det var fullt med poliser på stan, pga Nobelfesten och alla demostranter.
Plus snor mycket folk på stan, trängas är inte min grej!
Avstängningar av alla broar tex var en sak jag inte gillade.. *arghh*
Men kul med lite liv i luckan också i för sig :P



Sen gick vi på Fotografiska. Detta är ett foto som Nick Brandt tagit. Hans utställning
var bara på afrikanska djur. Så häftiga! Dom är så underbara så dom nästan ser
oäkta ut.. Trodde min favorit bild skulle bli någon av Elefant bilderna.
Men jag hitta min älskling och det är denna.. Magisk <3



Puss / J

1 Vecka..

Kategori: Allmänt

.. är det kvar tills man får lång ledigt, hela 4 dagar! Åhh så skönt de ska bli.. :) Och snart är det dessutom en vecka kvar tills Julafton. Helt otroligt vad fort det har gått! Julafton låter så stort, och man har ju verkligen INTE fått någon julstämning alls, det finns ju för sjutton ingen SNÖ!! Vad e detta?! Sjukt väder må jag säga.. och förra året var de snökaos. Men jag har iaf satt upp julgardinerna och min lilla älskade julgran :) Så lite myspys är de iaf hemma! Bara tomtarna kvar.. 

Den 21:a kommer fjunet hit, sen drar vi till Köping den 23:e för jag ska klippa mig kl 14. Sen på kvällen blir de uppesittarkväll med Mamma framför Bingolotto med Tacos och massa gött :) Riktigt mys! På Julafon är vi hos Mommo och Stig och Juldagen ska vi vara med pappa, men om de blir hos honom eller hos min faster det vet jag inte än! Men en mysig jul kommer det iaf bli.. Jag längtar såååå :D




Dagens vill ha gran!! :D


Puss / J

Lucia!

Kategori: Allmänt


Idag är det Lucia :) Oj vad man minns alla luciatåg man varit med i. Skolan, kören och simningen... Luciatåg efter luciatåg :P Roligaste var simningen, inte just lucian kanske men just Juldoppet med skämthopp och vattenbalett. Mysigaste lucian var när man var i Köpings kyrka och sjung med massa olika körer + Köpings lucior, det blir en sån mäktig akustik i en kyrka och sen att alla "kunde" sjunga.. Det var så vackert!
När man börja i vattenbaletten så tog ju den upp den mesta av fritiden pga all träning.. tur man slutade i kören innan dess :) Men tänk så mycket man har haft för sig i unga dar, vad man var pågång nånstans hela tiden, mot nu! haha.. vilken skillnad..
På jobbet har vi fikat lussebulle, pepparkaka och glögg.. och tänt ljus i köket :) Myspys!

Hittade mina julgardiner igår.. Jippie!! Så jag strök dom igår, men de blev för sent så jag sätter upp dom idag istället. Hoppas de kommer bli fint :) Sen ska jag sätta upp min lilla gran och pynta med lite tomtar också.. Dax och göra de känner jag, måste få njuta lite.. för jag är ju i Köping nästan hela julen utom mellandagarna.
Måste skriva mina julkort också så jag kan skicka iväg dom .. kan ta tid när man ska välja vilken person som ska vilket kort ;)



Från Lucian på Juldoppet i badhuset Köping


Ska lägga ut lite bilder sen jag var i Stockholm också sen.. har inte orkat lagt in bilderna bara. Men de är typiskt mig, jag är jämt lite på efterslänten ;)

Ha en mysig Lucia.. :)

Puss / J

Julbord!

Kategori: Allmänt

mms_img158345601 (MMS)

Igår var det Julbord med kollegorna. Riktigt trevligt! Det var så mycket gott, både kall och varm mat.. Sill, lax, rökt hjort, julskinka, köttbullar, prinskorv, jansson, julkorv..etc! Till de fick man vin, öl, snaps, bailys och konjak. Efter de kaffe med bakelse och praliner.. OJ vad man blev mätt alltså! Jag och Veronica tog en promenad hem sen.. stöpplande men vi kom fram iaf! =P Julklappsbyte blev de också, och jag fick en hudkräm som lukta jätte gott! Lyckad kväll helt enkelt =) Idag är de Fredag.. Tjiihoo!! Åker hem till Köping ikväll och umgås med mamma. Ikväll är de Idol finalen, och det är så spännande. Hejjar på Amanda såklart, och kommer säkert rösta en massa! Sen på lördag åker jag, pappa och min farbror stefan till Sthlm/Södertälje. Där ska vi träffa min kusin och faster och gå på naturhistoriska och sen prata lite om USA resan.. det blir nog jätte trevligt! Kul att gå på naturhistoriska, det var ett tag sen man var där. Efter allt de så tänker jag bara ta de lugnt, ex sova länge på söndag =P Gosa ner er i soffan ikväll och flumma bort i fredagsmyset.. det ska iaf jag göra <3 Puss / J

Vinterland!

Kategori: Allmänt

mms_img918867453 (MMS)

Såhär fint var det ute idag när jag vakna! Rätt så mycket snö hade kommit, men de snöa ingenting när jag gick och la mig igår.. så måste ha börjat rätt sent! När man gick till jobbet så knastra det sådär mysigt under fötterna.. Hoppas de blir snö till Jul nu, för de blir ingen jul utan snö.. så är de bara!! =) Myspuss / J

Julshopping!

Kategori: Allmänt

Så skönt att vara ledig idag.. Sov extra länge, tog en dusch och åt frukost framför tven. Inte många dagar man får göra de :) Sen hoppa man på bussen ner på stan. Först ett besök på arbetsförmedlingen som var helt onödigt, men dom är ju idioter som vanligt! Sen när det var klart så blev de shopping för hela slanten :) De börja med att jag kom på att ja glömt mina presentkort.. suck! Så då koncentrera jag mig på julklappar istället. Hitta några stycken, men är långt ifrån klar än.. sen hitta jag en tröja, en mössa och trosor till mig :) Mycket nöjd!

Nu är de lite vitt på backen också, så det blev premiär för vinterjackan :) Den satt lika bra som förra året!
Nu längtar man till Julen när man ser att snö har kommit och allt mysigt som är när man går på stan. Ljusslingor i alla träd, julsånger spelas i butikerna och de är kallt när man kommer ut! Myspys <3









Puss / J

Måndag igen..

Kategori: Allmänt

Jaha, då var de måndag igen. Måndagar är faktiskt jädrans sega alltså, spec om man jobbat helgen också! Det är såå långt till helgen känns de som.. men sen brukar de gå ganska fort ändå när man vaknar på fredagsmorgonen *peppar peppar*
Snart får man gå hem iaf, sköönt! Blir nog bara slapp idag eftersom man har haft fullt upp i helgen!
Imorrn är jag ledig då bär de av ner på stan för ett besök på arb.förmedlingen och shopping. Måste köpa julklapp till julbordet på jobbet, och så ska jag kolla kläder och använda mina presentkort :) OCH jag får inte glömma att köpa hem julkort för de måste börja skrivas snart..





Denna tyckte ja va lite rolig! :P


Puss / J

Myshelg =)

Kategori: Allmänt

Mamma kom ändå till mig i helgen, det har varit jätte trevligt och mysigt! Vi käka gott på lördan, kycklingspett med potatisgratäng o sallad, o drack rosé vin.. Yummy! Sen fixa oss lite o begav oss ner mot stan för att inta Harrys dansgolv.. riktigt bra musik dom spelar där, deras DJ är skit bra! :) Sen var jag ju tvungen att kasta mig i säng när vi kom hem, för jag skulle upp och jobba men jag började inte förns 10.30 iaf. Men bussen tar så lång tid så kom inte i säng förns kl var halv 4 på natten.. gäsp! Mamma sa att hon hade pratat med mig men inte fått nått svar helt plötsligt. Haha! Måste ha somnat direkt ja la huvudet på kudden! Skönt vare iaf..













Sen på söndagen efter jag jobbat klart så köpte vi hem lite fika från Cafet på jobbet, blev morotskaka. Sen gick vi hem och tände två ljus, myste och prata ett tag tills hon var tvungen att åka hem! Har haft en jätte bra helg med Mammsen.. <3<3





Puss / J

Julstämning!

Kategori: Allmänt

mms_img-18926253 (MMS)

Marie och jag har riktig Julstämning på jobbet :) Julgranen är tänd, lite ljus tända, Glögg o pepparkakor framtagna! Och så lite julmusik på de.. http://www.youtube.com/watch?v=w5cX_ncZLls Puss / J

Godmorgon Lördag!

Kategori: Allmänt

Idag är det lördag och jag känner mig rätt pigg ändå. Sitter på jobbet och plurar :) Nyhetsmorgon är på bredvid, och kaffet påsatt så det känns som en bra lördagsmorgon. Ikväll kanske mamma dyker upp, förhoppningsvis. Vore trevligt med lite sällskap ikväll, kändes lite ensamt igår kväll framför idol. Men jevlar vad bra det va, Amanda äger ju så stort helt underbar :) Nu hoppas jag bara att hon tar hem hela skiten nästa fredag, men att det INTE blir som de blivit för alla andra ettor att dom bara försvinner sen. De är skumt alltså!
Om mamma kommer så tänkte vi käka nått gott hemma och ta ett glas vin, sen om vi känner för de besöka Harrys dansgolv en sväng :) Vi får se vad kvällen bjuder på!

Nu har jag iaf bokat en klipptid hos Frissan i Köping. Det blev dagen innan Julafton, fanns inget annat datum som passa när hon hade tid. Vill nämligen ha en specifik Frisör där. För jag trooor att de var hon som klippte mig förra gången, det är väldigt likt men det är bara de att när hon klippte mig så hade hon lockigt hår och glasögon och på bilden har hon rakt hår och är utan glasögon. Dessutom var det ett tag sen så man kommer inte riktigt ihåg. Men jag bokade henne iaf, och hoppas på det bästa :)




Såhär klippte hon mig förra gången och färga. Jag blev så extremt nöjd, efter ha haft långt slitet hår och knappt klippt mig på flera flera år. Hoppas hon minns mig lite, så hon kan göra om det :)


Puss / J

Kärlek

Kategori: Allmänt


Här kommer två låtar/texter som jag bara älskar just nu.. Man får en sån känsla i kroppen att man vill skrika ut låtens ord ur sin mun! Helt jävla underbart <3<3 




                                                         

                                                                        David Guetta ft Sia - Titanium



You shout it out
But I can't hear a word you say
I'm talking loud not saying much
I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium

Cut me down
But it's you who have further to fall
Ghost town, haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud not saying much

I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium
I am titanium

Stone-hard, machine gun
Firing at the ones who run
Stone-hard, those bulletproof glass

You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium



Nause - Made of




You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made of

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made of

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
This is what I'm made of
This is what I'm made of

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of
You can hate but never break me
'Cause this is what I'm made of
'Cause this is what I'm made of

Puss / J


 


Kroppisar!

Kategori: Allmänt

mms_img-19807371 (MMS)

Igår gjorde jag Kroppkakor :) Mumma! Dom blev mycket bättre än förra gången i konsistensen! Men jag fuska lite, hihi.. hade bacon istället för sidfläsk. Det var så jädrans dyrt med det på Coop, så då blev det bacon istället :) Funka lika bra! Jag var ledig igår, så de blev tvättstugan också. Tvättade 3 maskiner.. Sköönt! Nu har man lite kläder igen.. :P Puss / J