lifelikeolsson

Midsommar i Dalarna!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt underbart trevlig o mysig helg i Dalarna med Stockholmarna :) Druckit vin, grillat massa gott, snackat skit, spelat kort o kubb, killarna åkte cross, lekt med sötaste Emilia, o myst med älskling! En klockren helg helt enkelt. Såå skönt o komma iväg hemifrån, och alla är så lätta att umgås med så de är jätte skönt. De värsta var väl att de inte finns nån dusch, så man kände sig rätt ofräsch på söndan haha.. tur vi åkte hem då kan jag säga ;) Blev inget bada för mig, men killarna slängde sig i vattnet efter de åkt cross o de kan jag ju förstå faktiskt :P Svettiga karlar.. haha!
Har sett fram emot att se älskling på crossen länge nu, och de var bättre än jag hade väntat mig. Grrrrr mums, säger jag bara ;) Sexigaste synen på länge. Blir bara mer o mer kär i hjärtat för varje dag som går. Han visar bara mer o mer underbara sidor hos sig själv som jag älskar! Aldrig mött någon så fantastisk människa som han, han är dyrbar <3
Killarna försvann iväg ett par timmar både fre o lörd o åkte cross. När dom där timmarna hade gått o man hörde crossarna genom skogen komma närmare o närmare så bara pirra de i hela magen, o när jag hörde hans steg med cross stövlarna på trappen upp på verandan där vi satt så fick jag ett lyckorus i hela kroppen :) Helt sjukt va han gör mig lycklig <3<3
 
Näst nästa helg är de Power Meet då får man träffa några igen :) Ska bli skit kul!
 
 
 
 

Tack alla för en super trevlig helg!! :)
 
 
 
Puss / J
 

Glad Midsommar!

Kategori: Allmänt

Imorgon drar vi mot Dalarna..:) Så härligt och komma iväg ett tag.
Glad Midsommar på er alla!!
 
 
Puss / J
 
 
 

Semester!!!

Kategori: Allmänt

Idag är de min sista arbetsdag innan semestern. Helt j*vla underbart!!! 4 härliga veckor väntar..
Det ska bli så skönt att få sova ut på mornarna, sitta hemma i soffan o äta en stadig frukost sen hitta på nått skoj på dagarna förhoppningsvis :) Helgerna är typ fullbokade men i veckorna har jag inte så mycket än. Men de är skönt, så man bara kan pyssla om sig själv lite också. Samla nya krafter till hösten :)
 
 
Första helgen nu är de ju Midsommar. Så på torsdag så kommer Filip + grabbarna o hämtar mig, sen drar vi iväg mot dalarna till Filips farsas sommarstuga. Med fulllastad bil + deras crossar på släpkärra :) Vi ska vara där i 4 dagar, o umgås, dricka, grilla o sånt. Mycket trevligt! Vet inte hur många vi blir, men minst 10 pers blir vi nog. Träffat 2 av dom haha, så de blir nytt men kul :)
Helgen efter det är Filip o jag bjudna på 2 års kalas i Stockholm hos hans vänner. Så vi ska fixa några fina presenter. För Sebbe har nämligen blivit storebror till en liten Leah också, så vi måste ge nått till henne med :)
Kommer bli jätte trevligt, få mysa med en liten bebis!
Sen är de ju Power Meet, då blir de också en massa galej :) Så de är massor som händer just under helgerna, men veckorna ser lugnare ut. Ser fram emot denna sommar enormt mycket, och att man äntligen får lite semester. Jag som jobba heeeela sommaren förra året, 6/8 helger!! *pust* Jag är verkligen värd lite semester :D
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Lördagsmys med reaktioner!

Kategori: Allmänt

På lördan efter jobbet så tog jag en promenad hem, slängde mig in i duschen när jag va hemma o fixa till mig lite :) Jag väntade ju besöööök, av lilla Emma :) Hon har inte varit i min nya lägenhet än, så hon tyckte det va jätte kul att jag fråga om vi skulle hitta på nått. Gick o mötte henne vid Ica Ettan, sen gick vi o köpte Pizza med oss hem. Vi var hungriga som vargar.. Mums!
När vi satt o åt så kände jag hur varm jag blev i hela kroppen, o att de stack på huden o kliade. Tänkte inte så mycket mer på de utan fortsatte äta o umgås. Efter vi käkat klart så var jag tvungen o gå o kolla mig i spegeln för jag blev så fundersam om varför de kändes så konstigt. Jag lixom kände mig svullen i hela kroppen. Jag fick en riktig chock när ja kollade mig i spegeln. På bröstet, magen, armarna, halsen, låren o öööverallt var jag alldeles illröd o svullen. Shiiit tänkte jag vad är de som händer?! Och då började det ju klia som bara den. Blötte ner en handduk med kallt vatten som jag badda med, o märkte då att de blev bättre. Så Emma tyckte att jag skulle gå o ta en kall dusch. Efter det kändes de bättre men absolut inte bra. Men då kunde ja koncentrera på att umgås med Emma istället för att klia mig o hålla på.
Jag drack vin, o Emma drack vodka redbull. Vi blev lite luriga under kvällen och hade jätte jätte trevligt. Prata om allt mellan himmel o jord. Man har aldrig tråkigt när man träffar Emmis :) Underbara vän! <3
De blev tillsist så att hon hamna bredvid mig i sängen o snarka.. = de blev rätt sent ;) haha!!
Jag sov väl inte sådär jätte mycket pga att ja bara klia mig hela tiden. Så jag var väl nästan lika svullen o röd när jag vakna som när ja somna. Jobbet kallade på morgonen o jag krama Emma hejdå. Hon låg kvar i sängen o söndagsdrog sig! :) När jag kom till jobbet så berätta jag allt för Mari, och då gav hon mig en tablett som heter Tavigyl. Den är mot hudutslag/hudreaktioner och allergier. Hon är ett vandrande apotek vill jag också säga ;) haha! Och den tabletten hjäpte, jag känner mig mycket bättre. Inte alls nå svullen o röd. Mina fingrar var som korvar innan :/ Fy fan vilka mirakel piller! Helt underbara, så jag ska ta en till senare ikväll :) Lycklig!!
Så jag slipper nog åka till nån vårdcentral eller akuten.. fan vad skönt!! Men Emma blev lite orolig igår :P
Nu hoppas jag bara på att bli helt återställd så jag kan njuta av min semester!!
 
 
Tack underbara Emma för en super trevlig kväll.. <3<3
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

500 dagar om året

Kategori: Allmänt

 
Tomas Ledin - 500 dagar om året
 
 
Jag kan komma på mig själv, hur jag skrattar till ibland
Hur gick det här egentligen till, han satte mitt liv i brand
Jag hade slarvat några år, tagit kärleken som den kom
Bott tillsammans några gånger, hängt ute en del, sett mig om
Men sen plötsligt när vi träffades, en dag som vilken som helst
Stod det klart nu har jag kommit hem, ja det var som att bli frälst

Jaaaaaa
Har hans leende med mig 500 dagar om året
Bär hans solsken inom mig varthän jag går
Har hans leende med mig 500 dagar om året
Kan inte tänka mig nån annan som du säkert förstår
Det finns inget mer för mig, han är lyckan
500 dagar om året

Ja, det händer att jag undrar vad är det här egentligen
Här ligger jag vid hans sida, här mellan lakanen
Och när han smeker mig i sömnen med sin utsträckta hand
Tackar jag försynens änglar, som styrde mig in mot land

Jaaaaaa
Har hans leende med mig 500 dagar om året
Bär hans solsken inom mig varthän jag går
Har hans leende med mig 500 dagar om året
Kan inte tänka mig nån annan som du säkert förstår
Det finns inget mer för mig, han är lyckan
500 dagar om året

Jaaaaa
Har hans leende med mig 500 dagar om året
Bär hans solsken inom mig varthän jag går
Har hans leende med mig 500 dagar om  året
Kan inte tänka mig nån annan som du säkert förstår
Det finns inget mer för mig, han är lyckan
500 dagar om året
 
 
 
 
 
Denna dök upp i hörlurarna på vägen hem, lyssnade på texten och kände som ett lyckorus
i hela kroppen. Den gör mig så glad! <3 <3
 
 
 
 
 
Puss / J
 

Konstig

Kategori: Allmänt

Usch, jag har kännt mig så konstig i kroppen ett tag nu. Är irriterad över allt typ, de minsta som går fel så blir jag förbannad o tappar tålamodet direkt. Kan hända på jobbet om nån jobbig person ringer, hemma om jag tappar nått på golvet och så har jag varit irriterad över att jag har så mycket o göra hemma som jag knappt har tid med. Det är massa saker som måste bäras ner i källaren, o de måste städas o plockas. Har ingen lust o ork! Fattar inte vart orken o lusten tagit vägen?? Någon som kan leta rätt på den åt mig??
Sen är jag trött som en gris. Vaknar inte ens av älsklings snarkningar längre :/ Antingen har han inte snarkat mycket, men de gör han ju jämt.. eller så är de jag som sovit som en STOCK!! skumt skumt..
Känner mig dåsig och idag har jag ont i huvudet. Haft halsbränna i två dar till och från, jag som aldrig har de typ. Kan vara efter rabarberpajen i helgen, den va rätt söt. Men de kommer o går, de lixom svider i halsen. Inatt vakna jag och va jätte snorig. Nyser lite då o då under dagarna men de känns inte som pollenallergi för de har jag knappt haft denna vår. Kanske håller på och blir sjuk?! .. de skulle ju vara jävligt kul o bli sjuk till semester, så jävla typiskt!! Magen har också strulat. Varit dålig i magen till och från, spec innan sängdax. Uppblåst på dagarna, men de är jag ju rätt ofta iaf så. Även vaknat på natten av smärtor i livmodern..
Pms?? Ja, jag känner mig som ett riktigt pms barn.. SUCK!
 
 
 
 
 
Puss / J
 
 

Fika hos familjen Olsson-Broberg!

Kategori: Allmänt

På söndan så drog vi iväg mot Köping igen för att besöka familjen Olsson-Broberg och deras lilla nykomling Wilma!
Vilken liten kopia av Elin hon är, så gullig. En liten envis tös, som älskar uppmärksamhet o ömhet :) Lilla stumpan! Hon låg så fint hos mig bara jag slog lite på rumpan eller vagga lite..så mysigt! En liten spya o lite skrik senare så ville hon till pappa :P hehe! Sen kom Elin upp efter en liten tupplur o förgyllde våran tillvaro. Så mysig liten tjej hon är, en riktig liten trollunge. Smeta kaka på mitt lår och pröva Filip tofflor var iaf roligt :) Sötnosen! Henne skulle jag lätt kunna kidnappa, undra om Carin o Emil skulle märka nått ;D
 
Sen drog vi vidare till Gunnilbo o hälsade på några släktingar + pappa som satt där o fika. Länge sen jag träffa dom, så de var roligt :) Kul att åka på en liten roadtrip med älsklingen också, vi har ju så mysigt när vi glider runt. Sjunger, skrattar o fular oss! haha.. Älskar dig min knäppboll <3 <3
 
 
Puss / J

Restaurangbesök

Kategori: Allmänt

I helgen åkte jag och Filip till Köping både lörd och sön.
Lördagen så bestämde vi med mamma o bosse att gå på restaurang, som till slut blev Hantis i Köping.
Man har ju ätit lite godare kött, och vinet kunde ja inte dricka så de fick vi byta ut. Det luktade o smakade jätte skumt. Antingen va de bara jag eller så var de nå fel från produktionen. Annars hade vi jätte trevligt :)
Sen gick vi hem och åt rabarberpaj med vaniljsås jag hade gjort på morgonen innan vi åkte! Åh den va såå god.. :)
 
Jag tog Carpaccio som förrätt :)
(tunt skivad rå oxfile med flingsalt, ruccola, pinjenötter, balsamico, parmesan och krutonger)
 
 Dom andra tog en klassiker... Toast Skagen! :)
 
 Sen tog vi alla Plankstek "Billy" med Oxfile.
Sååå gött!!
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Havsörnen

Kategori: Allmänt

Hade en super trevlig kväll med jobbet. Taco"kryssning" på mälaren med Havsörnen :)
Här några bilder som blev tagna under kvälla..
 
 
 
 
 
 
Puss / J

Sveriges Nationaldag!

Kategori: Allmänt

Idag är de Sveriges Nationaldag, och den tillbringar jag på.... Jobbet, tadaa! haha. Ovanligt va ;)
Nerå men jag sitter här bara till 17 så :P Sen blir de nationalmiddag med mitt hjärta, mysa till de rejält ikväll med god mat o soffmys <3
 
Igår var jag ute med jobbet på taco"kryssning" på mälaren här i v-ås. Vi fira Ewa som fyllt 60, och det var sååå trevligt! Vi skåla med champange o åt jordgubbar på piren i hamnen, sen gick vi på båten. Åt god tacos o sjung med trubaduren :) Dansade till musiken han spela, satt på däck o njöt av den fina kvällen! Helt underbart väder :) Måste åka iväg på det där nån mer gång. Ska bjuda mamma tror jag nån dag i sommar :)
Bilder kommer lite senare..
 
Mari och jag unna oss en mjukglass när de är Nationaldagen och allt.. :)
 
 
 
"Ja jag vill leva jag vill döööö i noooorden"
Grattis Sverige på din dag!
 
 
 
 
Puss / J
 

Möbelfix och Mys!

Kategori: Allmänt

I torsdags kom mina efterlängtade möbler :) Yeey! Fick hjälp av både mamma och pappa. Mamma tog emot dom när dom kom. Pappa hjälpte mig att hyra släp och få iväg gamla soffan + all skräp till tippen. Så skönt att få de gjort på en gång. Sen åkte vi o köpte glass o pizza o tog med hem :) Mamma var ute i min lilla "trädgård" o pyssla så mycket hon orka, sen gjorde hon fruktsallad.. Mums! Vi skruva o pyssla med soffan så den kom i ordning, annars hade man ju inget o sitta på. Och det blev så bra som de bara kan bli.. :) *Lycklig*
 
 
 
Fredag, lördag och söndag blev riktiga pysseldagar. Filip kom hit på fredag eftermiddag, han tog en powernap pga dåligt med sömn o medans han gjorde de i soffan så skruva jag stolar o bord så mycket att mina händer bara darra efteråt haha.. vadå inte vara van att arbeta med händerna :P Men ja klara de, och så snyggt de blev de! På lördan så skruva vi ihop mitt vittrinskåp, de tog en stund. Gjorde en god middag o tog ett glas vid de nya matsalsbordet.. Gött!! Söndan så åkte vi lite ärenden, bla till bauhaus och ikea. Köpte en kratta o borste på bauhaus, o lite ljus, lampor, lykta, o blommor m.m på ikea :)
Lamporna har vi satt in i vittrinskåpet så de lyser så fint :)
Just nu känner jag bara att jag ÄLSKAR mitt vardagsrum!! Bort med lite små saker runt om o lite småfix sen så.
 
Tack min älskade Filip för all hjälp.. <3
Du är min lilla knäppgök! Aldrig haft så roligt, mysigt o underbart som jag har de med dig.
 
 
 
 
Puss / J