lifelikeolsson

Bingo ;)

Kategori: Allmänt

I söndags satt mamma o jag o spelade Bingolotto på uppesittarkvällen..
Ettan bingo börjar, o när den typ näst sista siffran sägs så inser jag att jag fått Bingo :)
Efter en stund sen inser jag att de va ingen liten vinst heller.. Lycka!!!
Har inte kollat upp allt eller skickat in nått, men ska göra de efter flytten hade ja tänkt.
Så får man se då vad som händer, hur de går till.. presentkort kanske.
 
 
Lycklig tjej kan jag säga ;) *hihi*
 
Puss / J
 
 

Julen 2012!

Kategori: Allmänt

Har haft en super mysig jul tillsammans med familj o släkt :) Mycket god mat, fina julklappar o mysstämning!
Men man har inte direkt vilat upp dig över julen, de blev ju en del att fixa o lite stress. Så nu e man super trött istället :P hehe!
Men nu är de bara nyåret kvar.. sen är de dax för flytt :)
 
Här kommer lite bilder från Julen.. <3
 
 
--- Tack alla för en trevlig o mysig jul ---
 
Puss / J

Snart är Julen här..

Kategori: Allmänt

Åh imorgon är de Fredag.. yeey!! På eftermiddagen kommer pappa och hämtar mig. Han behöver låna två stolar av mig för de kommer släkt till honom på juldagen eller annandagen. Sen åker vi hemåt till Köping för att göra julskinka o mumsa på o fredagsmysa i soffan. På lördan ska vi gå upp o lösa melodikrysset, sen kanske åka iväg o fixa några julklappar o julmat. Hem o klä julgranen, sen blire julstök i köket. Ska baka cheesecake o säkert massa annat gott. Kommer bli super mys!! :)
På söndan sen så kommer mamma o hämtar mig. Då ska iväg o handla lite, nått paket till kanske o lite käk till oss som vi ska laga. På kvällen sen blir de uppsittarkväll med Bingolotto, massa gott o nått glas vin :)
 
Sen är de...... JULAFTON!! <3<3
Då ska mamma o jag hem till mormor. Precis som förra året! Julbord, julklappar, tomte, Kalle anka o massa massa mys. Helt underbart :)
På juldan eller annandagen så kommer de en del släktingar hem till pappa. Då blir det också julbord o julklappar :)
 
Känns att de kommer bli en underbar Jul tillsammans med dom bästa i mitt liv <3
 
 
 
 
Puss / J

Mina Fina Paket!

Kategori: Allmänt

Några av mina fina paket jag ska ge bort i jul.. Det ser jag fram emot :)
Inslagningen är jag iaf nöjd med!
 
 
Puss / J

Fullspäckad Tisdag!

Kategori: Allmänt

Gick upp vid åtta idag och duscha, åt lite frukost o plocka undan lite för 10.30 var de visning på lägenheten.. Det gick faktiskt bra. Var mest unga tjejer med deras pappor som kom o hyresvärden förstås. Alltså, helt ärligt så finns de INTE en enda liten smula godhet o glädje i den människan. En ung söt tjej fråga: Får man typ måla om själv här om man vill.. svaret från honom va: Den disskutionen kan vi ta sen... Han är så KALL!! Dom fråga efter förråd, jaaadå det finns i källaren ropa han.. men de gör de ju inte. En pappa tyckte de lukta rök i trappen, men de är ju från grannen hon röker under sin fläckt hela tiden. Men hyresvärden tyckte inte alls de lukta rök nånstans. Då sa jag nått om att dom måste rökt inne här förut för det är brännmärken på golvet i köket o när ja flytta in lukta de helvete här inne.. då försöker idioten till hyresvärd ljuga...
  • Neej det tror ja inte alls att dom rökte inne, det måste varit dom före dom som bodde här när du flytta in. För vi har bytit golv efter de. Vi bytte golv för ca 4-5 år sen.
  • Ja men han hade ju bott här i 7 år?!
  • Eh öh.. hade han? Jaja de kanske va så då!

Han är ju bara för skadad. Jag har mer koll än honom på vem som bott här o inte.. Efter att ett gäng folk hade kollat färdigt o va påväg ut så går han också bara inte säger nått typ Okej, vi ses imorrn igen eller NÅTT!?!?!? Nej han bara vänder ryggen o går. Ja ba, jaha är de klart nu eller vadå. Sen helt plötsligt kommer han tillbaka o frågar nånting. Sen kommer de en pappa o dotter som är lite sena.. jätte trevliga människor. Vi stod o prata i köket jätte länge om deras lägenhet o om min. Men hyresvärden, vart var han.. JO han stod i trapphuset o stampa o helt plötsligt avbröt oss o sa.. Hörrni nej nu måste jag åka, är ni klara idag?!?! Alltså va fan är de för fel på människan.. mera ego person finns ju inte.. Fy fan vad skönt de ska bli o slippa honom sen alltså!! Men en till visning imorrn bara sen är de iaf över..

Sen så åkte jag iaf ner på stan. Hämta mitt leg hos polisen.. såg förjävlig ut! Men det gör man ju på varje leg haha :P Sen gick ja till Åhléns o Igor.. kikade lite o hittade några gosaker att köpa iaf. Så nu är jag nog klar med paketen om jag inte hittar nått litet till pappa nånstans.. Kollade på en filt till mamma på Moderna Hem, den kosta 399:-.. hmm dyrt tänkte jag. Sen visste jag att Coop hade typ likadana filtar fast i andra färger för 199:-. Så då tog jag mig dit istället o fick se att dom kosta 129:-,, Lyckaaa!! :) Skit bra.. Tog mig hemåt o slog in paketen o lyssnade på julmusik. Man blir så glad! På stan så passa ja på o köpa hårfärg så ikväll har ja färgat håret också så men är lite fräschare till jul...

Nu längtar jag sååå mycket till Fredag..

 

Puss / J

 
 

Tankar och Ångest!

Kategori: Allmänt

Nu såhär när de närmar sig Jul så borde man känna värme o glädje. Men just nu är de det sista jag känner!
Denna vecka känns som ett rent helvete. Mest för att jag ska visning på lägenheten både tisdag och onsdag. Då kommer det en massa främmande människor hit, o hur många de e har ja ingen aning om + hyresvärden.. usch fy fan! Jag vill inte ha massa folk här inne hos mig samtidigt som går runt o snokar. Skillnad om jag hade bestämt möte med en person i taget men nu ska de komma massa samtidigt, man kommer ju inte ha koll på nått. Folk kan ju för fan gå o sno grejer o snoka runt hur mycket dom vill. Jag kommer ju inte ha koll på allt.. De känns inge bra alltså!
Jag kanske är för nojig, jag vet inte. De kanske går jätte snabbt o smidigt. Men jag minns ju från när jag själv var här o kikade. Då var de ett 20 tal människor här samtidigt o gick runt, skor överallt o blött som fan i hallen. Dörren stod öppen så folk bara kunde ramla in. Jag vill inte ha de så!! Kommer gömma alla värde saker o hålla koll så gott de går. Men jag är ensam här då, när ja var här var dom flera st som höll koll. Och hyresvärden ska också in, o de gör inte saken bättre för han tål jag inte.. ÅH ångest på hög nivå, fy fan!!
Sen ska jag börja packa en massa nu i veckan också som gör mig stressad. Vart ska man börja?! Okej jag kanske inte har så jävla mycket saker men ändå.. ja blir såhär jämt. Måste även ut o köpa dom sista julklapparna, men no money i plånboken suck! Får se vad man kan hitta på.. nått litet blir de väl iaf.
 
Har även ångest över mig själv. Känns som jag svikit mig själv o andra människor....
Jag verkligen bestämmer mig för saker, är helt hundra för en tid sen på några minuter ändras allt.. Jag blir så trött på mig själv. Att jag aldrig kan hålla riktningen o bara köra på utan att falla åt sidan.
Tror jag egentligen behöver lägga ALLT runt om åt sidan o bara fokusera på mig själv, flytten o jobbet ett tag, Orkar inte känna den här ångesten över framtiden hela tiden, hur den kommer bli om jag gör si eller så... Men sen känner man en press på att en dag kan det vara för sent.. Men de är kanske de jag behöver egentligen, att de blir för sent. Då slipper ju iaf jag känna pressen. Jag vill inte känna press, jag vill bara att alla bitar ska falla på plats, att man får en sån där skön känsla.. såhär ska de va.. typ.
 
Nä fy fan vad jag längtar till Fredag nu.. så iaf denna vecka är över! Så jag kan koncentrera mig på Julmyset som kommer med min underbara familj o bara vara.. slippa alla dessa tankar. Låt denna vecka gå fort.. fort som blixten!!
 
 
Puss / J
 
 
 

Kalas!

Kategori: Allmänt

Kalaset jag hade i söndags blev jätte trevligt.. Pajerna blev goda, tårtan var jätte fin o massor av bra presenter :)
Man blir alltid så bortskämd när min familj är i farten.. hehe! Alltid blivit.. men det kanske är för att jag är det enda barnet dom har. Blir nog annorlunda om dom får barnbarn nångång.. då blir den lille bortskämd istället ;) hehe!
 
Så ett stort TACK för en super trevlig o mysig kväll kära familj.. Älskar er såå mycket!!
 
 
Puss / J

Tack för en..

Kategori: Allmänt

.. trevlig o rolig kväll kära kollegor :)
Helt underbart god mat o ett glittrande uppträdande. Blev en lyckad kväll fast publiken var rätt kass o dansgolvet var väl inte de bästa.. men vad gör de när man har så trevligt sällskap själv :)
Man gick iaf o la sig med ett leende på läpparna igår, så de kändes jätte bra.
 
Här kommer några bilder från kvällen.. Enjoy ;)
 
 
 
Puss / J
 
 

Studio 54!

Kategori: Allmänt

Ikväll smäller det.. Kl 18 ska vi träffas hos Veronica, sen vidare ner till Studio 54!
Ska faktiskt bli skit kul. Men känner lite för att bara vara hemma ikväll o mysa i soffan framför xfactor.. men men..
Inte ofta man åker iväg på nått sånt här heller så.. o 3 rätters middag tackar man ju inte nej till ;) I för sig har jag ju betalat 700 spänn fört så :P haha!!
Vi ska vara lite glittriga ikväll så jag tänkte ha min röda klänning med paljetter som jag hade på mig förra jul o nyår, svarta thaits o en svart tröja.. de blir nog super duper bra :) Slapp man köpa nå nytt iaf.. *pjuu* Jag som inte har nå pengar..
Vi e lite fnittriga redan nu.. undrar hur de blir ikväll :D hahah!!
 
 
 
 
 
 
Puss / J
 
 

Veckan börjar..

Kategori: Allmänt

.. lida mot sitt slut nu. Redan torsdag, fredag imorron!
Imorron ska jag och några kollegor på Studio54. Äta 3 rättersmiddag o sen är de nått uppträdande. Ska bli riktigt trevligt faktiskt... ett härligt gäng! Ska hem till Veronica innan en sväng sen tar vi en taxi vidare :) Alltid roligt att hitta på nått nytt.. inte ofta men går ut o äter 3 rätters med jobbar kompisarna!
Hoppas de inte blir för sent iaf, för vill komma upp i en helt okej tid på lördag. För på söndag blir de kalas :) Ska städa o fixa hemma på lördag hade ja tänkt. Gå o handla de sista o sådär.. Tänkte faktiskt vara lite ful o fråga pappa om han kunde köpa med sig en tårta ifrån Ica Maxi i Köping. För jag kommer faktiskt inte kunna köpa någon tårta pga att ja GÅR o handlar.. suck!! Tappa tårtan i backen, de vore fint de. Ska fråga om han kan vara lite snäll o köpa med sig en så får han pengar sen av mig :) Har bestämt mig för att göra pajer o sallad i år igen. Känns mycket bättre att bjuda på varm mat nu när de är så ruggigt ute.
Hoppas bara att de är helt okej väder på söndag så dom kan ta sig fram. Hoppas dom samåker så inte mormor o stig ska ut o köra i detta väder. Litar mer på pappa kan jag säga :)
 
Så det ser ut som jag har en jätte trevlig helg framför mig.. Längtar lite faktiskt! Umgås med massa folk, få presenter o äta god mat. *wiie* hihi..
Finns mycket som jag lätt deppar ner mig för, men nu ska ja försöka tänka positivt att jag har en härlig helg framför mig!! Men ibland så känner jag bara att jag är avundsjuk på andras liv, o på hur andra har de..
 
 
 
Puss / J
 

Världens sämsta natt!!

Kategori: Allmänt

Kände mig som en zombie igår kväll. Seg i hela kroppen o frusen, ville bara gå o lägga mig under mitt varma täcke..
Så de gjorde jag nästan direkt efter Beck. Tänkte åhh fy fan vad härligt de ska bli. Hostade inte alls mycket under kvällen, tog nässpray så ja kunde andas. La mig ner o kände.. åhhh fy fan, inatt kommer ja nog sova underbart gott.. äntligen!... Det skulle jag aldrig tänkt. Låg o försökte somna i ca en halvtimme sen kom skiten. Börja hosta o kunde fan inte sluta. Drack lite vatten emellanåt, vände o vred på mig. Till sist tog jag en halstablett. Blev liiite bättre för 10 min.. sen måste ja ha somnat en stund av ren utmattning. Vakna igen av att ja drömde nått jätte konstigt. Börja hosta o så fortsatte de sådär under större delen av natten. Sen vakna jag av att jag hade världens jävla mensvärk helt plötsligt.. sen låg ja väl o kved mig i sådär 10 min sen ringer klockan. SUCK!!!
Kan en natt bli värre eller?!? Hatar sånna här nätter.. jag sitter hellre uppe en hel natt o kollar på film eller nått alltså. För är ja uppe o vaken så hostar ja inte lika mycket eller snorar..
Så idag känner man sig jätte pigg o kry.. eller inte. Känns nästan som man sjuknat om igen litegrann. Alla snorar o hostar på jobbet. Man märker att de blivit kallt ute alltså o att folk inte var beredda på de.
 
Blev en lugn helg iaf. Mest i soffan framför tven.. lugn, mysig o skön helg! Finns inget o klaga på.. mer än att man är sjuk då. Fick flytta fram kalaset till nästa söndag. Hade verkligen inte orkat ordnat med nått denna helg. Handla mat, städa o dona.. nej fy fan. Så nästa söndag kommer familjen istället.. de blir nog superduper bra :)
Har nog ändrat mig ang maten också. Vill ha någon varm mat tror jag, eftersom de är vinter o kallt ute.. hmm men vad?! Pajer? Gratäng? Tacos? Hmm finns mycket egentligen.. tacogratäng kanske? Får fundera på de i veckan nu..
 
 
Happ, snart frukost iaf.. börjar bli lite hungrig.
 
 
Puss / J