lifelikeolsson

Fullspäckad helg!

Kategori: Allmänt

Jobbade hela helgen, fre lörd o sön..Suck! Gillar inte jobbhelger, de känns alltid lite extra tråkigt spec om man är ensam hemma. Alla andra har roligheter för sig o man vet att man ska upp o jobba. Inte för de är jätte mycket o göra eller för man går upp så jäkla tidigt men ändå.. drygt o sitta instängd en halv helg.
Som tur är så stanna mamma hos mig. Hon hade tänkt o åka hem fredan för hon kom till mig redan på onsdan men kom på att de va marknad på Rocklunda så hon stanna kvar. Så efter jobbet på lördan drog vi iväg till Rocklunda o titta lite. Jag köpte en piercing, solbrillor o presentpapper, och mamma hitta en solhatt, sjal o trosor. Sen åt vi langos.. Mums :) En riktig myskväll.
 
New brills :)
 
 
Efter jobbet på söndan kom Madde hit. Vi drog iväg till Choys Garden och käka thai/sushi buffe. Sen hade vi filmkväll hos mig. Temat blev skräck.. hehe! Typiskt oss, knappt man kunde sova sen. Längesen jag såg nån bra skräckfilm. De är inge roligt efteråt, men skit kul när man väl kollar :P Blev väldigt sent den kvällen så fick väl bara en sådär 4 timmars sömn innan jobbet.
 
Madde och jag tog en varsin "Lyckokaka". Och i min stod det såhär..
Hmm.. kan vara? Vadå för sak? Mig och Filip kanske :)
 
 
Direkt jag kom hem på söndan så började min hals svida o ja börja få ont i musklerna. Kände på en gång att de var nå skit på g. På jobbet mådde ja inte alls bra, kunde varken sitta eller stå de bara värkte i hela kroppen. Blev väl lite bättre efter några Alvedon. Näsan krånglar, snyter mig o nyser om vartannat. HATAR o va sjuk! Så nu är man hemma ifrån jobbet IGEN. Så jävla typiskt, har inte råd med detta.
 
Vitamindrinkskick på jobbet i måndags med C-vitamin + Eshina gard droppar!
 
 
Puss / J
 

1 Vecka Kvar <3

Kategori: Allmänt

Nu är de bara EN liten vecka kvar... Längtar så ja spricker!! *hihi* :)
Älskar dig mer o mer för varje dag som går.. <3 <3
 
 
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Lyckligare...

Kategori: Allmänt

.. än någonsin! <3
Trivs så himla bra i min lägenhet så jag kan knappt tro att de är sant. Älskar mina nya möbler, hur modernt och snyggt de blivit. Min vitrinskåp som jag längtat efter och få så länge är så fint, har satt in ljusslingor som man kan ändra färg med vid olika tillfällen. Så de står där o lyser så fint! Soffan är extremt skön o stor så många får plats i den. Man kan lätt ligga två i den o kolla på film, såå härligt! Matsalsbordet är så fräsch o snyggt, modernt i vitt med svarta skinnstolar. Satt upp Stefans tavla han målade förut åt mig med guldram över bordet o även köpt guld/svarta ljuslyktor till som står på bordet. Har beställt gardiner i guld med svart mönster jag ska sätta upp till hösten.. Snyggt! De mesta passar ihop, de finns en liten tråd i allt iaf :) Flipp har tagit hit sin stora platt tv, såå mycket bättre o kolla på. Och de blev mycket snyggare med den i vardagsrummet än den tjocka gråa tven. Lite växter har jag ställt lite här o där. Min nya stora fina elefanttavla pryder väggen mot hallen så fint.
Jag bara älskart!! <3
 
Idag rensa jag min stora garderob, för de var fullt med grejer på hela golvet så man kunde inte ens gå därinne. Så nu åkte en massa grejer i soporna o resten ner i källaren. Nu äntligen kan man gå därinne o de blev mycket mer utrymme, så skönt. Men har en massa kvar o fixa, en låda är full med grejer ja vill sätta upp men måste skaffa fler hyllor o sätta upp en massa saker på väggarna. Men de kommer så småningom, vill veta först hur jag ska ha de.
Funderar på att köpa en stor byrå, en likadan som mamma har i svart från Ikea till sovrummet. Den täcker nästan hela väggen där inne. Då blir de mer lådor o mer plats för grejer. Man vet aldrig när Flipp bestämmer sig för att flytta in :) Tven är ju redan här hehe..
 
Har varit hemma från jobbet idag o blir de även imorrn pga att magen har strulat. Uppblåst o orolig :/ Hatar o va så när man är på jobbet, man kan lixom inte slappna av. Så jag kände att ja vill va hemma o sova ut o ta de lugnt, De kan ju vara nån slags stressmage eller att jag har sovit för lite. Men jag hoppas de blir bättre, annars måste jag kontakta läkaren. Känt mig lite yr o konstig den senaste tiden också, vet inte om de har med synen o göra eller nått annat. Har iaf fått en rekvisition till att få ta en syntest, kanske får glasögon att ha på jobbet.
Annars mår jag hur bra som helst. Lyckligare har jag aldrig varit.. Älskar hjärtat mer än jag kan beskriva i ord. Varje dag, timme o minut jag är ifrån honom saknar jag o tänker jag på honom hela tiden. Han har blivit en del av mig, han är som min andra hälft. Och snart blir vi varann ännu närmare <3<3 Längtar!!!
 
 
Puss / J
 

Your Smile

Kategori: Allmänt

Your smile and laugh make my heart jump of joy! 
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 
 

Helg i Sthlm!

Kategori: Allmänt

Ännu en underbar helg är över, fan vad fort det går. Blir så putt när man tänker på hur fort de går när man har roligt o trevligt, de kan väl gå lika sakta som när man sitter på jobbet tex.. *grrr*
Tog mig upp till Sthlm i regnovädret på Torsdan. Va skit trött så ja halvsov på tåget, sen blev de mys hela kvällen lång framför tven. På fredan åkte vi ut till Musse o Veronica o deras barn. Busa o myste lite med dom, sen drog vi vidare för lite käk med resten av gänget o sen ville killarna bada. En jätte trevlig fredagkväll med alla goa personer :)
På lördan drog vi iväg på Kryssning med Cinderella. God buffé åt vi, drack en massa goda drinkar o lyssna på asbra musik ute på däck.. där satt vi största delen av kvällen, riktigt härligt :)
Det var jätte skönt o ha en egen hytt tillsammans med hjärtat. Man kunde gå runt som man ville, va lite för oss själva o sova ut på morgonen.
Älskar dig hjärtat mer än du nånsin kommer att förstå..
 
 
 
Puss / J
 

Soulmate

Kategori: Allmänt

 
 
Puss / J
 

Fantastiskt härlig helg! <3

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt underbar helg tillsammans med flickorna. Fick presenter när dom kom, en flaska röttvin, en blombukett, ett doftljus och ett fint kort :) Tack underbara ni för allt fint <3
Sen bjöd jag på middag som var jätte uppskattad, men de blev mat över kan jag säga. Jag har typ mat till hela veckan ;) Vi satt på uteplatsen hela kvällen o prata en massa skit, skrattade o lyssna musik. En helt underbar kväll! Sen börja det åska o spöregna, men vi tryckte ihop oss under parasollet o bara mös :)
På söndan så åt vi lite frukost sen begav vi oss ut till Björnön för lite solning. Såå härligt var de på bryggan, det blåste en del och det är perfekt för mig för jag hatar när de blir för varmt o svettigt. Sen åkte Issa hem, men jag, Madde o Emma drog vidare. Krubbade lite på Burger King sen åkte vi ut till Hälla Golf o spelade lite :) Hur kul som helst!
Nu är man tillbaka på jobbet igen, 4 arbetsdagar sen tar jag tåget mot Stockholm till älsklingen för i helgen vankas det kryssning :) Lääääääängtar! <3 <3 <3
 
 
 
 
 
 
Puss / J
 

Kärlek å Festligheter!

Kategori: Allmänt

Idag, den 1 Augusti har jag och Flipp varit ett par i 5 månader :) Snart ett ½ år. Vi har ju i för sig känt varann o träffats ända sen i slutet av Oktober, och vi minns inte riktigt när de blev vi på riktigt så vi har sagt typ 1 Mars :)
Så idag ska vi laga nån god mat tillsammans, kanske ta oss ett glas o bara mysa. Okeej, lite fix hemma blir de också men sen så.. :)
Aldrig varit så lycklig i hela mitt liv som jag är nu sen jag träffade dig älskling <3<3 Mitt hjärta slår för dig!!
 
Nu i helgen så ska jag ha en liten försenad inflyttningsfest. Så jag har bjudit hit tjejorna :) Kommer bli skit trevligt! Jag ska bjuda på lite käk. Fläskytterfilé, potatisgratäng o grekisk sallad.. Mums! Lite rött vin tänkte jag ta till maten, sen blire rosé tror jag :) Hoppas på fint väder så vi kan sitta på uteplatsen och umgås. Ev utgång också.. men helst vill jag bara sitta hemma. Så nu ser jag jätte mycket fram emot lördan. Ska bära ner massa grejer i källaren o städa på fredag så de blir fräscht o snyggt.
 
Me and the girlz.. HAHA! (bara Anna som fattas)
 
 
Helgen efter denna, den 10-11 Aug så blir de Kryyyssning! (igen) *tjiho* hehe.. Denna gången åker jag med Flipp och stockholmsgänget. Vi är 4 par som ska åka än så länge, sen kanske nån mer hänger på det vet jag inte.
Blir Viking denna gång, har ju bara åkt Birka dom senaste gångerna så de känns bra med lite variation.
Älsk och jag har en egen 2 pers hytt, såå sköönt. Då får man utrymme med sina saker och man kan mysa o dra sig på morgonen precis som man vill :) Sen har vi bokat buffén, men jag ska fan inte äta för mycket för då är hela kryssningen förstörd. Så på torsdag kväll åker jag mot Sthlm för massa mys med älsk o ladda upp för kryssningen, är nämligen ledig på fredan.. Lovely <3
 
 
 
Puss / J