lifelikeolsson

Snart äre Påsk!

Kategori: Allmänt

Jajamän, i helgen är det Påsk!
Blir påskmiddag hos mormor på Påskafton som i vanlig ordning. Alltid lika mysigt! :) Jag ska göra en skaldjurspaj med västerbottenost och ta med mig. Mmmm mums!! Ska kika om jag hittar nått sött till kaffet att göra också, annars räcker de med pajen. Går upp i tid på lördan och fixar den. Sen åker jag och älsklingen hem till Mormor för massa påskmys med familjen! :) Ska köpa nått fint till mormor, en blomma eller nått. Tänkte köpa påskkort idag och skicka iaf.. tycker sånt är kul!
Är ledig Fre-Mån *wiiie* Såå härligt med lång helg. Det behövs verkligen! Måste städa o dona i veckan, ser ut som jag vet inte vad. Usch!! Hatar att ha de skitigt, men jag orkar fan inte hålla på.Men måste skärpa till mig, för snart ska jag köpa möbler o dona med dom. Men tänk så skönt när de är klart!! Men jag har massa grejer jag vill ha sen senare också så de tar nog ett tag innan de blir som jag vill :P
 
Hahah, i helgen så hjälpte hjärtat mig med att rensa avloppet under badkaret, för det blev översvämning när man duschade! På sån kort tid som jag bott där har de redan samlats en massa äckelpäckel :S Haha han höll på o kräkas.. hahah och jag dog av garv ;D men uuuuusch så äckligt de va egentligen, inte konstigt så mycket hår som jag tappar!! Stackarn.. men de är tur man får hjälp med sånt där, för de va jävla bökigt att ta bort badkarsskyddet på sidan. Men nu har jag fått en liten hårsamlare typ att ha där vattnet rinner ner av mormor, och den verka funka fint!
 
 
Kommer bli en super mysig och härlig långhelg och Påsk med dom allra bästa!!
<3<3
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamma! <3

Kategori: Allmänt

Älskade fina Mamma.. Jag älskar dig så mycket!!
 
 
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
 
 
Puss / J
 
 

Inspiration..

Kategori: Allmänt

Jag sitter och kikar på nätet hela tiden efter mer o mer inpiration till lägenheten. Vill köpa rätt möbler när jag får presentkortet så de blir modernt, mysigt, fräscht o snyggt!! Klart man inte kan köpa allt man vill ha för dom pengarna, men det är iaf ett steg framåt :)
Älskar svart, men kan inte ha allt i svart då blir de för mörkt. Så ska sticka in med lite vitt också o försöka få in snygga färg detaljer. Men allt måste matcha det är ju de, för jag har ju en del grejer redan som jag också vill använda. Gäller att passa in allt o matcha med färger o former! Såååå svårt, mitt huvud snurrar hahah.. men de blir svårt när man sitter o kollar på datorn lättare om man kollar i en butik.
Det jag är ute efter just nu till vardagsrummet är soffa, vittrinskåp, matta, lampor. Till sovrummet, sängbord, matta o nån hylla. Till badrummet, badrumskåp, duschdraperi o hylla. Till hallen, matta, spegel, typ skåp/hylla. Det är det som ligger på "lilla" listan just nu.. haha ;D Men de jag kommer prioritera är vardagsrummet. För de är där folk sitter o där man är mest :)
Fick sms om att mitt presentkort är påååväg!! *hihi* Så i helgen vill jag åka till Mio. Ska fråga hjärtat om han vill följa med o kika. Sen ville mamma följa med o kolla också nån dag. Jätte bra o ha med sig nån så man kan få lite ideer o sånt.
Meeen jag är ingen designer eller inredare så de får bli som de blir.. :D
 
 
En soffa i stilen av denna hade jag tänkt mig, tror jag iaf!
Men en mörkgrå eller svart är frågan?! hmmmmm...
 
 
Puss / J
 
 

Skulle vilja..

Kategori: Allmänt

.. ta en helgdag på stan i Stockholm, med shopping i gamla stan, middag på nån fin restaurang, bara strosa runt, kanske ta en sväng på Skansen etc.. sen övernatta på ett jätte lyxigt och härligt hotell, med eget bubbelbad, champange och jordgubbar :) Dagen efter går man upp och äter en underbart god hotellfrukost och bara njuter av stunden, livet här och nu..Och detta drömmer jag om att få göra med världens bästaste såklart! :) <3<3
Fick en sån jäkla känsla om det idag, om hur hääärligt de vore. Bara rå om varandra, mysa o umgås! *hihi*
 
Man kan ju alltid drömma lite :)
 
 
 
 
Puss / J
 
 

Dax för läkarn?!

Kategori: Allmänt

Undrar om det är dax att uppsöka läkaren mån tro.. hmm. Har varit sjuk sen i torsdags förr förra veckan, och är fortfarande inte återställd. Har ont i halsen till och från, hostar fortfarande fast mindre då, har lock för öronen så jag hör knappt nånting och är täppt i näsan till och från. Jag undrar om detta inte försvinner helt utan pencillin, men jag vill inte käka nå jävla pencillin, man va fan ska man göra då?! Jag kan ju inte gå runt o vara sjuk hur länge som helst, de tär ju som fan på en! Trött jag bliiiiir.. o alla verkar bli sjuka till o från hela tiden. Det är väl nå jädrans monster baciller som anfaller oss :/
Sköterskan ska ringa mig snart iaf, så får vi se vad hon säger. Måste ändå förnya lite recept så :)
 
Helgen gick väldigt fort, som vanligt nu för tiden! Buhu :*( Ville inte att den skulle ta slut!! Men men, man måste ju jobba och tjäna lite pengar oxå så är de ju, så man överlever! Funderar över att kanske börja lägga undan lite på ett sparkonto, hmm.. till körkort o sånt. Är ju rätt sugen på att börja ta de nu, och i för sig kanske spara lite till annat oxå :) Får se vad som händer, just nu direkt har jag inte råd o lust att sätta mig ner o plugga körkort iaf!
 
I helgen blev de massa massa mys, o en tripp till Köping :) Åkte o hälsa på pappsen en sväng, och kolla in hans nya Volvo. Oj vad nöjd han såg ut ;) En röd volvo s80.. skit fräsch va den. Sen blev de middag hos mamma, fläskfile, oxfile med hasselbackspotatis. Sååå gott va det, ojojoj :) Vin för mig, men påskmust för älsklingschafförn.. hihi! Men han va inte bitter för de.. vi drack ju lite vin o öl på fredan iaf så! Längtar till sommarn då vi kan sitta på min uteplats o njuta av ett glas vin, en kall öl eller en god drink! Lovely <3
Snart kommer mitt presentkort också så man kan åka till Mio och kika på möbler, hoppas dom har lite utemöbler med.. de vore toppen :)
 
 
Oj vad lycklig jag är att jag har dig!
Läskigt lika.. My twin ;)
 
 
 
Puss / J

Diamonds

Kategori: Allmänt

Find light in the beautiful sea
I choose to be happy
You and I, you and I
We’re like diamonds in the sky

You’re a shooting star I see
A vision of ecstasy
When you hold me, I’m alive
We’re like diamonds in the sky

I knew that we’d become one right away
Oh, right away
At first sight I left the energy of sun rays
I saw the life inside your eyes

So shine bright, tonight you and I
We’re beautiful like diamonds in the sky
Eye to eye, so alive
We’re beautiful like diamonds in the sky
 
Puss / J
 
 
 

Nä nu börjar ja bli trött...

Kategori: Allmänt

.. på att vara sjuk!! Jag har ju nyss varit sjuk ju.. Vad är de frågan om?! Måste vara kryssningens fel, det var ju storm typ så när man gick ut o rökte blåste de en massa o så :/ Måste ju vara därför man mår som en överkörd grävling just nu! Igår höll ja fan på o frysa ihjäl, kokhet o hela ansiktet o halsen så jag värmde mina händer där. tog en kooookhet dusch, såå jädrans skönt alltså. Stod kanske 45 min o duscha! De blev en ångbastu därinne haha.. men fy fan va skönt de va. Nästan orgasm skönt alltså.. HAHA!! :D
Sen när jag gick o la mig börja jag svettas istället, av nån konstig anledning. Men när jag vakna var jag inte alls lika varm längre o frös inget heller. Antagligen hade ja feber igårkväll som gick över under natten pga den varma duschen :)
Jobbhelg har jag framför mig också, så typiskt att man ska bli sjuk precis då! Men de är bara o bita ihop, jag behöver pengarna så är de.
Min lilla stjärtgosse envisas om att komma hit över helgen fast man e sjuk, haha.. inte är jag svårt övertalad iaf ;) Vill ju inte smitta ner någon men men, han får väl skylla sig själv :P Så antagligen så får man skjuts till jobbet hela helgen, lite bortskämd blir jag allt! *hihi* Men i för sig är de jävligt bra nu när jag mår såhär..
Nu längtar jag till 19 när jag äntligen får sluta,o åka hem o fredagsmysa! Vi funderar på Sushi idag.. de vore mumma :)
 
Nej nu måste jag snyta mig igen, suck! *snörvel*
 
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Picture!

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från The Kryss ;)
 
Det första Anna hitta i sin väska va en rosa dildo som Jimmy smygit ner åt henne.. HAHA
 
Oxfilé och Rödvin! <3
Fix i hytten! :)
 
Dans dans dans!
 
Dan efter blev de spel, och massa vinst! För Madde ;)
 
 
Vi hade ett antal olika kameror under kvällen, så de kanske kommer fler blider.. vem vet! ;P
 
 
Tack bruttor för en mycket trevlig kryssning... Ni är bäst!! <3<3
 
 
 
Puss / J
 

Bebisnojja!

Kategori: Allmänt

Bebisnojja är ju bara förnamnet.. haha! Massor av par väntar barn, det är bebisar överallt :P Och alla bebisar kommer nu i vår/sommar också. Massa tjejer går med magarna stora som klot.. o det är ju såå fint! Det är riktigt vackert o vara gravid tycker jag, än o ha en fettomage hahah :P
Men man kanske får snosa bebis lite iaf.. hihi! Anneli på jobbet ska ju ha, så hon kommer nog till jobbet med den lille. Sen ska Carin ha, o jag ska fan va först denna gången också att besöka *hihi* Mys!!
Sen fick man reda på att Issa ska bli moster i sommar också.. gud så roligt! Ojojoj, bebisar all over the place :D
Men man vill ju ha sin egen.. gud så snuffigt!! <3 Skulle kunna skaffa en nu på en gång..haha, men riktigt så sjuk är jag inte ;) Får nog vänta ett liiitet tag till iaf. Gå ner lite i vikt först hade ju varit ett väldigt smart drag..
Puss / J

Kryssning Nr:2!

Kategori: Allmänt

Då var kryssning nr 2 avklarad.. eller över kanske man ska säga :P Skit kul att åka med brudarna sådär, har aldrig varit med dom nångång på en kryssning så. Men de började dåligt med att vi var tvugna o byta hytter och o dessutom däck. Så vi hamna vid alla barnfamiljer typ.. Massa barn sprang runt o vinka till oss, skit söta! Meen sen börja helvetet, vid 10-11 snåret när vi var påväg till hyttan så skratta vi o prata o sådär, då titta morsan till ungarna ut o sa till oss att va tysta för hennes barn försöker sova! Sen gick vi till hyttan, satt på lite musik o satt o drack lite.. tog de bara 15 min så kom vakterna o knacka på o bad oss va tysta pga barnfamiljer!! Altssåååå va faaan är de frågan om.. får man inte ens sitta o prata i hytten?!?! Helt jävla otroligt.. vi blev så irriterade!
Men efter en stund av irritation så smöööög vi oss upp till discot, där fick man ju väsnas lite iaf ;P Blev lie drinkar, blev inte speciellt dragen faktiskt.. de va rätt lugnt! Men trött blev man som bara den, uscha..
Men fick man sova.. neeeheej då, haha!! Vissa i hytten hade lite roligare än andra.. ;) o lite hetare! Försökte stoppa in täcket i örat men de gick inte heller nå bra, hahah!! Så kan de gå..
Efter ca 3 timmars sömn så stappla vi oss upp o iväg för lite frukost, endast jag, issa o madde.. dom andra två sömntutorna låg i hytten ;) Gott med laxmacka o kaffe va de iaf, de behövdes vill jag lova!
Taxfreen besöktes två ggr, men köpte inget spec så.. blev nån limpa cigg o lite godis typ.. Brukar aldrig köpa limpor, men räkna ut att ett paket blev typ 29 kr o de är ju jävligt billigt :D
Hände en del grejer under denna kryssning, mer än den förra iaf.. men de är ju bra de, kanske skulle bli lite tråkigt annars :P
 
Fick skjuts av den bästaste som finns <3<3 Stackarn fick stressa för min skull o göra u-svängar mitt i gatan för att komma på rätt sida av vägen o grejer, och jag höll på o kissa på mig.. hahah!!  Underbara människa, hur står du ut?! ;D Tusen tack för skjutsen <3<3
 
 
Bilder kommer sen!
 
 
Puss / J