lifelikeolsson

Tisdagshumor!

Kategori: Allmänt

 HAHA!!
 
 
 
Enjoy!/ J

Pysselhelg! :)

Kategori: Allmänt

Helgen bestod med av massa pysslande! Lite borra, spinka o skruva :) HIhi. Kul när de är klart iaf!
Helgen började redan på torsdag eftermiddag för mig, för jag var ledig fredag. Såå härligt! Inte ofta man är ledig 3 dagar i rad ju. Så fredan började med sovmorgon o sedan en promenad till lasarettet för o hämta mamma från operation. Hon mådde inte sådär jätte bra, så jag fick sitta inne hos mina kollegor en stund så hon kunde få pigga på sig lite på uppvakningen, för dit får man ju inte gå *suck* Sen tog vi en fika i cafeterian o vänta in älsklingen som var påväg efter jobbet hit :) Sen drog vi mot Köping och hade fredagsmys med mamma <3
 
Vi åt jordgubbar och glass hos mammsen :)
 
 
På lördan drog vi till IKEA *yeeey* Storshopping!! Hitta massa grejer, och när man bara kan känna att man kan shoppa loss.. ja bara älskar´t!!
Blev två sängbord, en hylla till badrummet med korgar till, ljus o blomma till badrummet, en spegel och pall till hallen, lakan, värmeljus o lite annat smått o gott :) Sen var de ju bara de att montera o skruva upp allt.. hihi! Hela söndan tillbringa vi med borrmaskin o ritningar :D Skruva upp en hylla i köket också som jag satt upp böcker på, skit snyggt blev de! Så det blev en massa gjort, och såå mycket bättre o hemtrevligare blev de. Tack vare min älskling som hjälpte mig med allt. Han borra så väggarna skaka, haha.. :D Min lilla hjälte! <3
Sen är möblerna beställda som kommer om ett par veckor. En soffa, en matta, en tavla, ett matsalsbord med fyra stolar o ett vittrinskåp som ska fylla mitt vardagsrum o göra de mysigt :)
Längtar tills allt e på plats, så man får känslan av att de är ett mysigt o trivsamt hem... Mmmm mys!!
 
 
Nu är de Måndag (igen), och den börja ju sisådär då! ehum.. Hade ställt klockan på 7,30 för att hinna till 8,45 då (enligt mig själv) jag skulle börja. Vaknade 10,23 av ett sms där de stod, "helluu, vart är du nånstans?" ehhh tänkte jag vadå, sen kollade jag klockan och fatta INGENTING!! Ringde upp Anna som hade smsat och sa som de va. Och sen blev jag så fundersam varför dom inte ringt tidigare jag skulle ju ha börjat för 1½ timme sen. Då visade de sig att jag skulle börja 10,15 idag hahah.. helt sjukt, försover mig den dagen då jag kollat fel när jag ska börja! Så de blev ju inte såå mycket försent iaf då, ca 1 timme.. Men jag fattar fortfarande ingenting, och har inte de minsta minne av någon klocka eller nå. Men men.. Äre måndag så äre måndag! ;D
 
 
 
Puss / J

With you!

Kategori: Allmänt

 
I love you my darling! <3<3
 
 
 
Puss / J

Helg in Stockholmo!

Kategori: Allmänt

Har haft en grymt bra helg i Sthlm!! :)
Fredan blev lugn, mys framför lets dance o middag blev Uffe rulle, hehe! Mumsigt som fan. Hade aldrig smakat de förut, men fasen så gott då. De är hans farbrors lilla påhitt, och ett bra sådant ;) Lördan så drog vi till två av hans vänner och grilla. Hade såå trevligt och super god mat. Anna hade gjort en smarrig efterrätt till oss också :) Hon ville göra lite extra när de kom besök. Vi möttes av världens sötaste hund, Tuss! Vi blev bästa polare haha.. oj va vi gosade o lekte, lilla snuffis!! :D Medans grabbarna grilla satt vi tjejer o snacka lite om allt o ingenting, trevligt. Sen blev de lite film. Efter mycket om o men blev de Hobbit. Helt okej, de som vi hängde med på haha.. :)
Anna ska ha sitt andra barn om ca 5 veckor, och jag blir ju såå avundsjuk *hihi* Vill också ha en bebbe. Hon hade en sån fin kula :)
Lördagsnatten blev ju inte sådär jätte lugn som dom brukar vara här, haha.. blev att ringa polisen om nån tjej som låg på innergården o frös. Hörde ett jädrans bråk först, sen låg hon där hur länge som helst. Och det var ju fan inte varmt på natten då.. *brrr* Men sen kom nån kille ut som antagligen var hennes kille och skulle hjälpa henne in. Hon lät som en stucken gris, och var så jävla packad att hon inte kunde gå. Ja herregud, stockholm säger jag bara ;P haha..
Söndan så begav vi oss mot V-ås :) Skönt o få skjuts hem, slippa ta buss o tåg, sen såklart så ville jag ju ha med min snutt hem så man fick mysa lite till *hihi*
En härlig helg med mycket intryck, så bra som de bara kan bli. Speciellt med dig!! <3<3
 
 
 
 
Puss / J

Äntligen helg!!

Kategori: Allmänt

Äntligen är de helg, fy fasen vad skönt!! Denna vecka har varit sååååå dryg... Har haft myror o arslet typ varje dag på jobbet, känts som dagarna varit sjukt långa, men bara på jobbet. Jag tror jag håller på o bli tokig på detta, man blir så frustrerad när tiden står stilla :/ Men ÄNDÅ så tycker man att dagarna går så fort i efterhand o att vi snart redan är i Maj månad.
Idag jobbar jag tidigt så de blev inte direkt någon sovmorgon om man säger så, var väl uppe 05.10 *gääääsp*
Men känner mig iaf lite mer utvilad idag än dom andra dagarna, antagligen pga jag känner att de är Fredag!!
Efter jobbet tar jag bussen ner till station och hoppar på tåget mot Stockholmo! :) Myshelg väntar med bästaste karln! Hehe.. Antagligen så ska vi grilla hos två av hans vänner på lördag. Hoppas de blir supertrevligt, men de tror jag. Dom har ju väntat länge nog nu enligt dom att jag nångång ska följa med.. haha ;D Så de är ju bara o sätta fart, så dom blir nöjda nu då :P
Nä men skämt o sido, det kommer nog bli super trevligt!
Ikväll hoppas jag på Let's Dance mys, med lite mat o så :) Iaf en lugn kväll, de behöver jag. Egentligen känner jag bara för att slänga mig i min egen soffa när jag kommer hem o slappa hela kvällen lång istället för att sätta mig på ett tåg.. men men thats life ;)
 
 
Ha en trevlig helg alla fina och glada! ;)
 
 
Älskade underbaraste du!! <3
 
 
 
Puss / J

Baby Doll

Kategori: Allmänt

 
Top Cats - Baby Doll
 
 
Cruisin’ down the streets at midnight
Music boppin’, ladies rockin’
Dudes and dudettes all over town

Saw this bird walkin’ down the pavement
Traffic stoppin’, fellas droppin’
She just kept walkin’ straight on by

And I realised she’s all I’m missin’
I pulled my wheels aside
And with a smile I rolled my window down

Baby doll
You need some rock ‘n’ roll
You need someone to hold you on a cold and lonesome night
Baby doll doll doll, rock ‘n’ roll roll roll
Over here, now bring it, bring it over here
Oh, baby doll

Don’t be cruel, don’t leave me hangin’
On a wire, my heart’s on fire
Don’t make me beg now pretty please

Streets look good when you’re in the front seat
Motor runnin’, bird is hummin’
Right here beside me at the wheel

With her by my side nothing’s missing
I turn my wheels ahead
And with a smile I press my right foot down

Baby doll
You need some rock ‘n’ roll
You need someone to hold you on a cold and lonesome night
Baby doll doll doll, rock ‘n’ roll roll roll
Over here, now bring it, bring it over here

Baby, my ride is gonna take you high
Straight down Rocky Road and then we’ll hit the sky
Tonight, oh yes tonight

Gonna steer us steady down Lovers Lane
Up to Seventh Heaven and then back again
Up to Seventh Heaven and then back again tonight

Oh baby doll doll doll
Rock ‘n’ roll roll roll
Over here now, bring it, bring it over here

Baby doll
You need some rock ‘n’ roll
You need someone to hold you on a cold and lonesome night
Baby doll doll doll, rock ‘n’ roll roll roll
Over here, now bring it, bring it over here
Oh Baby doll

My baby doll
Oh baby doll
My baby doll 
 
 
 
 
 
Nu längtar man till Sommar, varma kvällar, ledighet, nått gott i glaset, vänner, crusing, musik.. m.m!!
Lovely <3
 
 
Puss / J
 
  

Fort. Kryssning med sis!

Kategori: Allmänt

Som jag trodde så fanns de maaasssor med fler kort ifrån kryssningarna..;P Plockar ut några från kryssningen med sis o mammorna här :)
 
Osminkade och söööta!  
 
Mamma och jag lyssnar musik vid middagen ;)
 
Kolla morsan och mig.. Vadå lika?! ;D haha
 
Japp! I have silicon now ;)
 
Hemfärd!
 
 
 
 
 
 
Älskar dig fina underbara sis! <3 <3
Tack ännu en gång alla tre för en fantastisk rolig kryssning..
 
 
 
Puss / J

Påsken 2013!

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från vår mysiga Påsk hemma hos mormor Maj-lis!! :)
 
 
  Puss / J
 
 

Jobbhelg med besök! :)

Kategori: Allmänt

Varit en lång "helg" känns de som. Bara för man jobbat så känns de så, annars går helgerna super fort! *grr*
Men det har iaf varit jätte lugnt o skönt på jobbet, inga direkta händelser alls. Mer än att man suttit på spänn för o höra om nån råttfälla smäller av.. ja ni läste rätt, vi har råttor i ena växelsalen ;) haha!! Eller råttor o råttor, husmöss sa driften att de va. Det har nämligen fastnat en husmus i en fälla, staaaackarn! Tycker dom e lite söta :)
 
I lördags träffa jag äntligen Nermin, det var sååå länge sen. Vi har haft annat för oss, så de har lixom inte blivit av bara.. :/ Så hon hämta mig efter jobbet o så stack vi till Pizza Hut o käka. Gott vare, men magen blir ju kass efteråt. Degen gör att man sväller i magen! *blää* Sen åkte vi hem till mig o drack kaffe, lyssna på musik o snacka skit. Lika trevligt som vanligt! Hon gilla lägenheten :)
 
 
WATCH OUT!!!!
ITS THE GRUDGE!!!
 
 
På söndagen när jag var påväg hem från jobbet så sms:a Madde o fråga om hon fick kika över. Så då fick jag besök av henne. Också super trevligt, blir alltid sådär för mig att allt kommer på en o samma gång :P Vi myste framför tven, köpte hamburgare o umgicks! Riktig myskväll :) Så fast det var jobbhelg så var den faktiskt helt okej, Vännerna räddade den kan jag säga! Men fred o lörd var mamma hos mig, så hon rädda den också *hihi*
Så glad att jag har folk runt om mig som förgyller min vardag o helg, att de finns folk som vill komma o hälsa på mig o kika i min nya lägenhet. Man blir lixom varm inombords på nått vis :)
Slipper vara ensam imorgon på min lediga dag också, för min lilla gullpojke kommer hit! *wiiiie* Som jag längtat!!! Har tvätt tid mellan 12-15, så får se vilken tid han dyker upp efter jobbet blire iaf. Massa mys blire :) Sen blir jag antagligen själv igen med jobb o jobb tills fredag då dyker gullisen upp igen :D
 
Fick massa nya bilder av Madde från kryssningarna, haha.. sjukt roligt med kort o filmer!! Kanske dyker upp nått här..men de verkar strula med bloggen för senast när ja skulle lägga in bilder så haka hela skiten upp sig :/ Skumt skumt..
 
 
 
 
Puss / J
 

Massa känslor..

Kategori: Allmänt

Finns väl knappast inte en enda känsla som man inte har i kroppen nu!!
Det är glädje, lycka, sorg, saknad, ångest, avundsjuka, längtan etc etc..
Det brukar ju vara så att kommer de in nytt bra/lyckligt/positivt i ens liv så kommer de alltid nått dåligt/ledsamt/negativt efteråt eller tvärt om. Och eftersom mitt lyckliga kom först så kom mitt ledsamma efteråt.
Kommer bli en låååång sommar, men både roliga o tråkiga, glada o ledsna, jobbiga o lättsamma dagar! Men mycket oro o ångest kommer de bli, mycket tankar o funderingar. Man får ta en dag i taget, dom säger att de brukar bli lättast så. Vi kommer att klara de, bara vi ger o fan på de! Vi är starka, fast man kan ha dåliga dagar också, det måste man få ha!
 
Jobbhelg väntar nu, och jag känner inte alls för de! Det kryper i kroppen och jag känner mig nervös o orolig.
Tror att min oro just nu förtillfället, och denna helg är av längtan o saknad. Känns om jag har nån slags svartsjuka :/ Känns skit konstigt, man känner sig nästan grinig o butter för att han inte kommer hit denna helg. Har iaf mamma att umgås med ikväll framför Let's dance, men jag är van att han finns där. Eller har vant mig vid hans sällskap varje helg, och nu så är han inte här o de känns rent ut sagt förjävligt!! Jag känner mig inge viktig, känner mig överflödig.. fast så är de ju (förmodligen) inte.. de är ju jag o mitt fuckade huvud som är igång igen! Hade jag nått roligt o göra i helgen kanske man inte hade tänkt på de så, men nu är de jobbhelg o då tänker man, iaf jag!! *skit*
Varför får jag en känsla om att jag är ivägen när jag fått förklarat för mig redan att jag inte är de?!
 
 
 
Puss / J
 
 
 

Härlig ledighet!

Kategori: Allmänt

 
Oj så skönt de va med 4 dagars ledighet, men jag hade gärna haft 4 dagar till :) hihi.. Älskar sovmornar, dom är guldvärda! Mysfrukost framför tven, kaffe, ägg o smörgås.. mmm mums mys!!
Haft en underbar påskhelg med hjärtat. Vi åkte till mormor tillsammans med mamma på påskafton och åt påskmiddag och påsktårta. OJ så mätta vi blev, fick riktig matkoma så jag nästan somna i soffan efteråt haha :P Men de gick över som tur va, så lite påsktårta gick också ner. Gott vare iaf! Jag gjorde en skaldjurspaj med räkor, crabsticks och kräftstjärtar. Den blev faktiskt riktigt god, det tyckte alla. Filip och jag fick ett påskägg av mamma tillsammans med godis och två lotter, men vi vann ingenting tyvärr.. hade vi vunnit en miljon hade vi dragit iväg diiirekt haha :D Men men, sånt där får man ju drömma om istället! hehe
Bilder från Påskafton kommer lite senare :)
 
På påskdagen åkte vi tillbaka till Köping igen, men istället hem till pappsen :) Vi köpte thaimat och spela Bingolotto hos honom och hade det jätte trevligt. Klart vi inte vann nått, haha.. men jag var ett nr ifrån 500.000 och Filip var ett nr ifrån en ny bil.. Rackarns bananer! Men jag har väl haft min tur redan när jag vann 25.000 :)
Fick ett litet påskägg av pappa, med en större slant i.. Pappa ska alltid skämma bort mig! hihi
 
Annars har vi bara varit, kikat på film, varit ute och åkt, ner till Björnön och runt litegrann, sopsorterat tex :P
Och nu börjar värmen komma och solen vara framme nästan varje dag, så snart kan man fixa på uteplatsen också. Ska köpa möbler, blommor, parasoll och ljuslyktor så de blir myspys där ute! Får ju en del pengar tillbaka på skatten som jag tänkte skulle gå till det :) *lycklig* Lääängtar som fan efter våren och sommaren nu!!!
 
Nu är man tillbaka på jobbet igen *gäsp* Lika trött och seg som vanligt haha!! Hur mycket man än har sovit ut. Jobbar Tis-Ons, Ledig tors och så jobbar jag igen Fre-Mån *BLÄÄ* Vill inte jobba helg, de är ju enkelt och sådär men fy jävla segt! Och Filip bestämde sig för att stanna hemma denna helg som kommer pga av att jag ändå jobbar. Då kommer vi inte ses på typ två veckor, om han inte kommer en vardag nångång i veckan sen.. men ändå!! Vadå ångest känsla.. :*( Kommer nog bli smått tokig efter ett par dar, hatar och va själv nu när man vant sig igen vid att ha nån vid sin sida! Kommer sakna ihjäl mig *snyft*
 
 
 
 
Puss / J