lifelikeolsson

Tandläkarbesök!

Kategori: Allmänt

Mitt första tandläkar besök sen 2007 blev av igår .. haha! Shit vad längesen de va man låg där med käften i vädret :P Men de kändes bra, lite vuxenpoäng haha..
Dom börja med att ta en massa nya bilder på båda sidorna, vi gick igenom dom o då visa de sig att jag hade fortfarande det lilla märket på min ena tand som jag hade 2007, det är början till ett hål men det inte blivit nått hål än. Helt otroligt :P Inget nytt hål heller.. men jag har haft ont i just den tanden de är påväg att bli hål i. Så hon slog lite på den, och det märkte jag av. Det tyckte hon var jätte konstigt eftersom de inte är nått hål än o ingen infektion heller enligt bilderna. Men jag kunde försöka "laga" det själv genom att använda jätte mycket flour o tandtråd, för då kan jag slippa borra i framtiden. Så det ska jag fixa nu :) Hon gav mig massa tips på floursköljning o andra tuggummin etc, som jag köpt nu! Det andra problemet var att jag hade mycket tandsten, antagligen för att det var så längesen jag var där. Så ska dit på återbesök till en tandhygenist snart o fixa de. Hade även inflamerat tandkött som jag kan fixa med att hålla rent med tandtråd, blir nog bättre efter dom tagit bort tandsten också. Hon tryckte med nån slags järnspets på tandköttet o på ett ställe gjorde de sååå ont så jag bara låg o pep haha.. blödde som fan efter de där :/ Men de kan bara bli bättre!! :) Annars var de så fint så fint.. så jag är nöjd. 170kr för hela kalaset, inte alls farligt :) (fick massa rabatter som tur är)
 

 
Nu vill jag ha heeelg. Fredag imorgon och jag längtar så jag spricker!! Jobbar kväll, till halv 6 suck.. Jag som ville komma hem tidigare, prutt också. Efter två långa veckor får jag äntligen snuffa på min älskling igen, som jag längtat. Och från o med imorrn så kommer han komma hem varje dag (förhoppningsvis) till mig :) *lycka* <3<3
 
 
 
Puss / J
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: