lifelikeolsson

Lyckligare...

Kategori: Allmänt

.. än någonsin! <3
Trivs så himla bra i min lägenhet så jag kan knappt tro att de är sant. Älskar mina nya möbler, hur modernt och snyggt de blivit. Min vitrinskåp som jag längtat efter och få så länge är så fint, har satt in ljusslingor som man kan ändra färg med vid olika tillfällen. Så de står där o lyser så fint! Soffan är extremt skön o stor så många får plats i den. Man kan lätt ligga två i den o kolla på film, såå härligt! Matsalsbordet är så fräsch o snyggt, modernt i vitt med svarta skinnstolar. Satt upp Stefans tavla han målade förut åt mig med guldram över bordet o även köpt guld/svarta ljuslyktor till som står på bordet. Har beställt gardiner i guld med svart mönster jag ska sätta upp till hösten.. Snyggt! De mesta passar ihop, de finns en liten tråd i allt iaf :) Flipp har tagit hit sin stora platt tv, såå mycket bättre o kolla på. Och de blev mycket snyggare med den i vardagsrummet än den tjocka gråa tven. Lite växter har jag ställt lite här o där. Min nya stora fina elefanttavla pryder väggen mot hallen så fint.
Jag bara älskart!! <3
 
Idag rensa jag min stora garderob, för de var fullt med grejer på hela golvet så man kunde inte ens gå därinne. Så nu åkte en massa grejer i soporna o resten ner i källaren. Nu äntligen kan man gå därinne o de blev mycket mer utrymme, så skönt. Men har en massa kvar o fixa, en låda är full med grejer ja vill sätta upp men måste skaffa fler hyllor o sätta upp en massa saker på väggarna. Men de kommer så småningom, vill veta först hur jag ska ha de.
Funderar på att köpa en stor byrå, en likadan som mamma har i svart från Ikea till sovrummet. Den täcker nästan hela väggen där inne. Då blir de mer lådor o mer plats för grejer. Man vet aldrig när Flipp bestämmer sig för att flytta in :) Tven är ju redan här hehe..
 
Har varit hemma från jobbet idag o blir de även imorrn pga att magen har strulat. Uppblåst o orolig :/ Hatar o va så när man är på jobbet, man kan lixom inte slappna av. Så jag kände att ja vill va hemma o sova ut o ta de lugnt, De kan ju vara nån slags stressmage eller att jag har sovit för lite. Men jag hoppas de blir bättre, annars måste jag kontakta läkaren. Känt mig lite yr o konstig den senaste tiden också, vet inte om de har med synen o göra eller nått annat. Har iaf fått en rekvisition till att få ta en syntest, kanske får glasögon att ha på jobbet.
Annars mår jag hur bra som helst. Lyckligare har jag aldrig varit.. Älskar hjärtat mer än jag kan beskriva i ord. Varje dag, timme o minut jag är ifrån honom saknar jag o tänker jag på honom hela tiden. Han har blivit en del av mig, han är som min andra hälft. Och snart blir vi varann ännu närmare <3<3 Längtar!!!
 
 
Puss / J
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: