lifelikeolsson

Fattar inte..

Kategori: Allmänt

Eftersom man jobbar i växeln så får man ju höra ganska mycket skit från olika personer. Och jag förstår bara inte hur man kan vara så extremt j*vla otrevlig som vissa personer är, och hur tröga människor kan vara. Jag har full förståelse för äldre människor som har svårt med tekniken nu förtiden, men dom som ringer och är runt 30-40 år och gormar och gapar om saker som inte ens är relevanta. Jag förstår inte riktigt hur man är funtad då?! Jag själv skulle aldrig kunna sitta och gapa och låta extremt otrevlig mot en person som man inte vet vem de är och som man vet sitter i en växel och försöker göra lösa saker så gott de går. ALLA människor vart dom än jobbar har regler och rutiner, men de kan inte folk förstå. Gör du hur som helst på ditt jobb själv har man lust att fråga!
Tänk, ibland kan man få ett samtal med en glad trevlig person och det kan lysa upp en hel dag.. hur svårt kan de att vara trevlig?!
Nää fy bövelen vad tråkiga pch bökiga folk kan vara!!
Det finns väl egentligen inget jobb där man kan få "slippa" allt tjat och gnap. Sitter man i kassan på Ica får man skit för en produkt, jobbar man som polis får man höra att man är en idiot och tönt eller hotat till livet tom, jobbar man som elektriker får man skit om inget fungerar osv osv osv.. på dom flesta jobb får man nog mer negativ kritik än positiv. Varför ska de alltid vara så?! Varför ska alla jämt vara så missnöjda?! Varför har Sverige blivit så negativt?! ... Suck...


Puss / J

Kommentarer


Kommentera inlägget här: