lifelikeolsson

Livsglädje!!

Kategori: Allmänt

Helgen blev grym!! Riktigt rolig kryssning, blev dans hela natten tror klockan var 5 när vi gick o la oss i hytten :)
Vi gick o åt a la carte nästan på en gång när vi klev på. Jag tog en fiskrätt med hummer o pilgrimsmussla. Helt okej, trodde faktiskt de skulle vara mycket godare.. Fick känslan av att dyrt e nog inte alltid de godaste! Men de va kul o pröva lite nytt, istället för kött hela tiden. Sen gick vi till taxfreen o handla lite gött ner till hyttan, fixade oss en bra stund. 4 brudar i en hytt så kan man inte förvänta sig att de ska gå fort ;D Sen blev de dans, drinkar, dans, en shot, lite mer dans, en drink till osv.. haha! Heeela natta lång :) Mycket trevligt!
Dan efter så skulle ju Westerholmarna upp o bubbla, medans jag o morsan fortfatte o snarka.. så gött!! Sen gick mamma o jag o käkade lite frukost o myste framför ett band som spelade. Vi tog de verkligen lugnt o bara va dan efter, så häärligt! Sen blev de lite mer shopping i taxfreen såklart!
Så kryssningen var verkligen lyckad, men nästa gång vill ja nog åka nån annan båt. Känner nog hellre för Viking, känns som att de är lite mer party där :)
Och nu börjar pullorna planera för en kryssning till, haha! Nu ska vi tjejer åka istället.. ja inte tackar man nej heller ;) Men vi får se när den blir!
Fick världens bästa överraskning innan vi gick på båten i lördags.. blev sååå glad :) Underbaraste!! <3<3
 
 
Haft en underbar helg, och nu längtar jag såå mycket till nästa!! :)
 
Bilder kommer sen!
 
 
 
 
9 av 10 ;)
 
 
 
 
 
Puss / J
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: