lifelikeolsson

Horoskop

Kategori: Allmänt

Det mesta stämmer ganska bra för denna vecka, det enda som saknas är väl typ: "du kommer skada dig i en väldigt konstig situation" Aj min nackeee.. :*(  
Undra om jag ska uppdatera mitt horoskop här varje vecka..
Ska tänka på de!



Vecko Revyn : Skytten 23/11-21/12

Ta det lugnt! Du är känslig för stress just nu. Även små saker kan få dig att svettas om de blir för många på en gång. Se till att du har ledig tid och kan njuta av våren i lugn och ro. Bra vecka för en underhållande romans, långpromenader, myskvällar och stillsamma samtal.



Spray: Månadshoroskop Maj Skytten

Under ett års tid har du arbetat tålmodigt, sakta men säkert tillsammans med kollegor, partners och kunder för att hamna i ett läge där växt och välstånd manifesteras. Denna månad aktiveras Skyttens planet - Jupiter - av fullmånen, och då kommer också dessa ansträngningar att kulminera så att du äntligen kan skörda frukterna av allt slit. Möjligheter för dig att resa å jobbets vägnar kan uppstå, eller så kan du komma att uppnå något slags internationellt erkännande, eller belönas för dina intellektuella prestationer.

Avancemang är en högst reell möjlighet. Den 21:e maj äger årets första solförmörkelse rum, och i samband med det betonas särskilt ditt livs viktigaste relationer. På många sätt och vis är detta en extremt positiv tid, och du kan lätt komma att göra gemensam sak med en partner, eller så utvecklas en flirt på arbetsplatsen till något mer.

Hela det år som står framför dig kommer att innebära att du fokuserar på relationer med förnyat intresse, allra helst som området präglas av en betydande expansion. Mot slutet av maj kommer partners att bli mycket mer självsäkra och påstridiga, och mycket bestämda med vad de vill. De kommer också att argumentera på ett mycket kraftfullt sätt för sin egen agenda.

Även i yrkeslivet får du vara beredd på höga stressnivåer när krav på resultat får trycket att öka. Du kan komma att känna det som om människor gör en höna av en fjäder, och en del av dig skulle säkert föredra om du tryggt kunde luta dig tillbaka i din favoritfåtölj. Men bara du ger andra människor utrymme att lufta sina idéer borde saker och ting fungera fullt tillfredsställande.





 

 Puss / J

Kommentarer


Kommentera inlägget här: